"20 éves vagyok és nem hiszek a fogamzásgátlásban: most várom a harmadik gyerekemet"

Sokak szerint a fiatal párnak nem kellene gyereket nevelnie, ugyanis még ők maguk is gyerekek. Bella és párja azonban állítja: érzelmileg eléggé érettek és felnőttek a feladathoz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.08. 19:30
gyereknevelés terhesség fogamzásgátlás

Alaposan megosztja az embereket egy fiatal szerelmespár, akik ahelyett, hogy szárnyaikat bontogatnák, és kezdenének megismerkedni a felnőttléttel, már a második gyermeküket nevelik. Sőt, útban van a harmadik – úgy, hogy még össze sem házasodtak. Mondanunk sem kell, szinte naponta megkapják valakitől, hogy ők még maguk is gyerekek, így nem kellene gyereket nevelniük, de a fiatalok szerint ez így van rendjén. A húszéves Bella és 21 éves párja, Reason egy kétéves és egy 11 hónapos csöppség szülei. Mindennapjaikat a TikTokon egyre többen követik – legnépszerűbb videójuk 4 millió megtekintés felett jár –, most pedig a Truly YouTube-csatornának meséltek nem mindennapi életükről.

Reason és Bella, fiatal szülők, YouTube, Truly
Reason és Bella, valamint gyermekeik: Posie és Auria  Fotó: YouTube

A fiatal anyuka és párja elárulta, bizony szinte minden kisgyerekes pár idősebb náluk a környezetükben, ráadásul eleinte Reason anyukája sem nézte jó szemmel a babák korai érkezését – utólag azonban belátta, hogy tévedett. Most már elismeri, hogy a szinte még gyermek szülőpár kiválóan teljesít az élet ezen területén. Bella a gyereknevelési stílusuk kapcsán elárulta: arra fókuszálnak, hogy az ő gyerekeik milyenek, az ő igényeik mik, és ehhez igazodnak, nem csak nagy általánosságban követik a gyereknevelési elveket. 

"Azt mondják, érzelmileg éretlenek vagyunk. Azt azonban senki sem veszi észre, mit tesznek veled a gyerekek. Megváltoztatnak, érettebbé tesznek" – jelentette ki Reason annak kapcsán, hogy bizony sok támadást kapnak az online felületeken keresztül, hozzátéve: nem csak idegenek kritizálják őket.

"Sok barátot elvesztettünk amiatt, hogy gyerekeink lettek."

Ha fiatal koruk nem lenne elég, Bella a közelmúltban újabb igencsak nagy port kavaró és vitát kiváltó kijelentést tett: nem hisz a fogamzásgátlásban. Mindezt a műsorban is kifejtette pár szóban:

Jobban szeretem, ha természetes úton védekezünk... vagy simán teherbe esek!

 – magyarázta, kiemelve: harmadik terhessége tervezett volt. 

Apropó, tervek! A nem túl távoli jövőben szeretnének oltár elé állni, azt azonban már most tudják: ez nem lesz könnyű menet három 3 év alatti gyerkőccel...

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás