Zalaegerszegi mágus elárulta, árvízszerű szerelem vár azokra, akik ebben a 4 hónapban születtek

Furcsa dolgokat produkál a sors. Komoly próbatétel előtt állnak, akiket az árvíz kizökkentett a komfortzónájukból, ám ha most hallgatnak a belső hangjukra és figyelnek a jelekre, igaz szerelmet is találhatnak – állítja a mágus. Te is köztük vagy?



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.09.19.
árvíz Illy Roland Tamás Árvíz 2024 szerelem

Ahogy betört az országba az árvíz, a Boris ciklon miatt érkező megpróbáltatásokkal a zalaegerszegi mágus, Illy Roland Tamás szerint megérkezett a szerelem is – de csak azoknak, akik egy adott hónapban születtek.

árvíz
Az árvíz az örök szerelmet is elhozhatja / Képünk illusztráció: Michael Derrer Fuchs / Shutterstock

Árvíz idején szerelem?

Sokan érzelmekkel teli párkapcsolatra vágynak, és talán elérkezett az ő idejük! A mágus szerint nemcsak a csillagok terelhetik a szerelmeseket közös útra, hanem a különböző természeti katasztrófák és az időjárás alakulása is – bizony, a szerelem árvíz idején is kialakulhat, sőt! Miközben kilépett a Duna a pesti rakpartra és sokakat elválaszthatnak a hullámok az otthonuktól, az árvíz miatt sorsok találhatnak egymásra.

Kifejezetten négy hónap szülötteit érinti erőteljesen a különböző árvízi helyzet, őket akarja leginkább a sors kimozdítani az aktuális élethelyzetükből. Ha meghozzák most életük fontos döntéseit, Ámor nyila eltalálhatja őket!

– mondta Tamás.

Örök szerelemre vágysz? Az árvíz szerencsét is hozhat neked, ha januárban, márciusban, júniusban vagy decemberben születtél!

árvíz
A mágus szerint az árvíz hozhatja el a szerelmet, csak résen kell lenni / Fotó: Metropol-olvasó

Feloldás, elengedés, egyensúly

Aki januárban született

„Nekik nagyon fontos lenne érzelmi szempontból helyre tenni a múlt dolgait! Befejezni a folyamatos lázadást a változás ellen, és megtalálni önmagukban azon értékeket, amiket fel tudnak használni másokért, mert ott van bennük ez az erő!” – húzta alá a mágus.

Aki márciusban született

Nekik döntést kell hozniuk, főként érzelmi téren, lezárni, ami már nem működik és beengedni az új energiákat az életükbe. Az új szerelem is rájuk találhat, ha megengedik maguknak!

– vélekedett Tamás.

Aki júniusban született

„Elszámolnivalójuk van az érzelmi traumáikkal. Ezeket fel kell oldják, ne sajnáltassák magukat, és a szerelem nyila eltalálja őket” – mutatott rá a mágus.

Aki decemberben született

Akik decemberben jöttek világra, azoknak a hirtelen érzelmi kitöréseiket kell kontroll alatt tartaniuk. Találják meg az érzelmi egyensúlyt az árvíz idején is a kapcsolataikban, legfőképp önmagukkal számoljanak így el. A világ tükörként működik, és ha a visszajelzéseket végiggondolják, ez a szerelem megtalálásában is segítheti őket

– vélekedett a mágus, azzal zárva szavait: azok számára is jót hozhat az árvíz időszaka, akik más hónapban születtek. Nekik fontos, hogy lelkileg feltöltődjenek és a belső gyógyulásukkal foglalkozzanak – mert akkor a szerelem az árvíz idején őket is megtalálhatja. Számukra a mágusnak egy üzenete van: nézzenek szembe a sérelmekkel, bocsássanak meg azoknak, akikkel konfliktusba kerültek. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás