Már ez is hír: kivételesen takaríttatott egyet Karácsony Gergely

Szenzáció: van egy nap, amikor a főváros vezetése végzi a dolgát!



Megosztás
Szerző: E. ZS.
Létrehozva: 2024.09.09.
Karácsony Gergely budapesti fővárosi Szentkirályi Alexandra feladat

"Vigyázzunk Budapestre, vigyázzunk az otthonunkra!"– kéri Karácsony Gergely most, hogy kitakaríttatott Újpest Városkapunál. A ritka pillanatot látványos fotókon mutatta be közösségi oldalán, láttatva, hogy mégsincs kosz és szemét városszerte, hiszen ő gondoskodik a tisztaságról, csak hát a fővárosiak nem vigyáznak eléggé a rendre... A DK által támogatott főpolgármester legközelebb az Örs vezér térnél ragad "seprűt".

Karácsony az első a főpolgármesterek sorában, aki azzal népszerűsíti magát, hogy elvégezteti a főváros egyébként alapvető feladatát... 

Karácsony Gergely most látványtakaríttat, korábban pedig leszereltetett 3000 szemeteskukát...  Fotó: MW

Úgy látszik, Budapest olyan mélyre süllyedt mára, hogy már az is hír, hogy a Városháza elvégzi végre a feladatát. Legutóbb az önkormányzati választások idején kampányolt ekkora elánnal Karácsony Gergely egy takarítással, akkor Magyarország európai uniós csatlakozásának 20. évfordulóját tisztelte meg azzal, hogy kivételesen elvégezték azt, amit egyébként minden nap kellene: a takarítást... Mert bár már öt éve ő a főpolgármester, a város úszik a szemétben. Ráadásul ő volt az, aki leszereltetett 3000 szemeteskukát – ez ellen még a baloldali kerületek is tiltakoztak...

Szentkirályi Alexandra sem hagyta szó nélkül, hogy Karácsony takarítással reklámozza magát Fotó: MW

"Karácsony Gergely a fővárosi nagytakarítást reklámozza, egyben felhívja a budapestiek figyelmét, hogy vigyázzanak a városra"– jegyezte meg közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, aki röviden így kommentálta a főpolgármester büszkélkedését. 

Főpolgármester úr, két kérdésem lenne!  Hova dobják a budapestiek a szemetüket, ha ön több mint 3000 kukát leszereltetett az elmúlt években? A leszerelt kukák mikor kerülnek vissza a helyükre?

Öt évig gazdátlan volt a magyarok fővárosa

Útfelújítások, parkok gondozása, kereszteződések, kukák kiszerelése, takarítás... Sorra elégelték meg a kerületek Karácsonyék nemtörődömségét: annyira nem működött Budapest, hogy a kerületi önkormányzatok inkább átvették a feladatokat, és saját zsebből fizettek olyan tevékenységeket, amelyeket a Fővárosi Önkormányzatnak kellett volna elvégeznie. Karácsony annyira nem takarított, hogy még a baloldali kerületek is elvégeztek helyette néhány munkát. Ez viszont azt eredményezte, hogy a saját városrészükre nem jutott időben munkaerő. A Belváros például átvett több parkot, hogy rendben legyenek, Ferencváros például több kötelező fővárosi feladatot is átvett Karácsony Gergelyéktől, miközben helyben nincs elég munkaerő. A baloldali önkormányzat sem tudta tovább nézni, ezért inkább kitakarították a főváros egyik árkádját, amit nyilvános vécének használ a publikum egy része.  A helyszínen jártunk, videónkat itt nézheted meg:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás