Örülhetnek a kincsvadászok, jön a legnagyobb garázsvásár

Szeptember 7-én nyitja meg kapuit a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál, 250 család nyitja meg udvarát a vásárlók előtt. Az esemény kutya- és pénztárcabarát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
Wekerlei Garázsvásár Fesztivál kincsvadász Kispest vásár

A bolhapiac szerelmeseit várják szeptember 7-én a Wekerlei Garázsvásár Fesztiválra, ahol 55 udvar nyitja meg kapuját a kincsvadászok előtt. Az eseményen a használt gyerekholmik előnyeire hívják fel a szervezők a figyelmet, szerintük a másodkézből beszerzett ruhákkal és játékokkal nemcsak spórolhatunk, hanem csökkentjük a hulladéktermelést is. Ráadásul a vásárban csereberélni is lehet, így még vonzóbb az esemény az iskolakezdéskor kiköltekezett családok számára.

Megnyílnak a kertek, előkerülnek a kincsek – Fotó: GETTO MARTON

Megunt konyhaeszközök, könyvek vagy gyűjteményekbe illő legók, retró bútorok vagy gyerekcuccok, bármit megtalálnak a kincsvadászok a minden korosztály számára izgalmas wekerlei garázsvásárban, ahol 250 család nyitja meg udvarát a vásárlók előtt. A szabályokat tekintve csupán egyet kell betartani: alkudni kötelező!  Az esemény mára közkedvelt lett a kispestiek körében, a szeptemberi esemény sem az első jótékonysági rendezvény. Mint a házigazdák írják: 

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy az udvarokban kihelyezett perselyekbe közösen gyűjtünk adományt egy-egy wekerlei vagy kispesti ügyért. Támogattuk már a Kispesti Tanodát, a Vonás utcai óvodát és a Kispesti Készenléti Polgárőrséget is. Idén ősszel a Wekerlei Tipegők Bölcsőde mellé állunk, és fejlesztőjátékokra gyűjtünk közösen

 

Így hirdették a korábbi Wekerle vásárt. Fotó: wekerleigarazsvasar.hu

A fesztiválon nem csupán vásárfiára vadászhatunk, hanem baráti beszélgetésekre is, nyüzsgő utcákra és máskor rejtve maradó izgalmas kertekre. A garázsvásár helyszínei Wekerle-telep területén elszórva találhatóak, az eligazodást egy térkép segíti majd, melyben az árusító helyszínek mellett megtalálhatók a legnépszerűbb vendéglátóhelyek is. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás