Ez nagyon morbid: használt koporsót árulnak a neten

Szokatlan hirdetésre lettünk figyelmesek a Facebook Marketplace-en, valaki egy használt koporsótól akar megszabadulni. Mutatjuk a részleteket.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.
koporsó hirdetés Facebook

Manapság az interneten már akármit megtalálhatunk, amire szükségünk van. Pár kattintással házhoz rendelhetünk bármit, még az internet sötét bugyrait, a „Dark webet” sem feltétlen kell felkeresnünk. 

A meghirdetett koporsó Fotó: Facebook Marketplace

„Kicsit viseltes, de használható”

Lassan már meg sem lepődünk, ha a Facebook hírfolyamát pörgetve szembejön velünk valami furcsaság. Azonban az már kiverheti a biztosítékot, ha minden előjel nélkül felugrik egy ismerősünk által megosztott Facebook Marketplace-hirdetés, amiben valaki egy használt (!) koporsót szeretne eladni. 

 Így szól a hirdetés:

„Kicsit viseletes, de használható, átlagos méretű. Nekem már nincs szükségem rá, elfogytak a rosszakaróim” – viccelődik az eladó. A koporsót Érden lehet átvenni mindössze 20 ezer forintért. A hirdetést IDE kattintva megtekintheted. 

A nyitott koporsó Fotó: Facebook Marketplace

Bízzunk benne, hogy a koporsó csak egy garázsban porosodott, vagy esetleg filmes kelléknek használták…

 

Rejtélyes koporsó a Nyugati aluljáróban 

Április 29-én hétfőn reggel 6 óra körül egy budapesti nő arra lett figyelmes, hogy 4 fekete ruhás illető egy sötétbarna fakoporsót cipel keresztül az aluljárón. A látvány minden bizonnyal elborzasztotta a szemtanúkat, akik egyből azt találgatták, mi vagy ki lehet a koporsóban, és hogy kerülhetett oda?

Az esettel kapcsolatban találgatni kezdtek az emberek. Az olyan egyértelmű dolgokon túl, hogy egy holttest volt benne, olyan tippek is születtek, hogy egy színházi produkció kellékeiről van szó, vagy valamilyen iskolai darabhoz öltözhettek be a résztvevők, de olyan is akadt, aki valamilyen rituális szertartásra gyanakodott.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás