Mágikus égi háromszög: ekkor nézz az égre, hogy lásd a varázslatot

Mágikus égi jelenséget láthatsz, ha a megfelelő időben pillantasz az égre. Mutatjuk mikor érdemes pásztáznod a fellegeket és azt is eláruljuk, miket láthatsz majd.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.24.
univerzum csillagok pozitív

Az augusztusi égbolt rengeteg égi csodát mutatott, de még a hónap végére sem fogyott ki a meglepetésekből: mágikus háromszög jelenik meg az égen augusztus 25-én éjszaka. Minden pozitivitást bevonzhatsz az életedbe a mágikus éjszakának köszönhetően. 

Mágikus égi háromszög jelenik meg az égen Fotó: pexel.com

Ekkor nézz fel az égre:

Augusztus 25-én este 23 óra 10 perckor égi háromszöget alkot a Hold, a Fiastyúk és az Uránusz a délkeleti horizont közelében. Mivel az Uránusz nem látszik szabad szemmel, annak megfigyeléséhez távcsőre lesz szükséged, de a másik két objektum viszont könnyedén észrevehető szabad szemmel is. A Hold ezúttal nem vékony sarlóként, hanem félholdként tündököl majd, így az elvezethet téged a háromszöghöz - írja a Svábhegyi Csillagvizsgáló

„A hármasság tökéletesség”

„Omne trinum est perfectum”, vagyis „a hármasság tökéletesség”, tartja a latin bölcsesség. A mondat középkori eredetű. A hármas szent jellegét fejezi ki egy metafizikai, vagy mágikus világegyetem- felfogás keretében. Keresztény értelemben is értelmezhető , a Szentháromság alapvető dogmájára és arra a felfogásra hivatkozva , amely az isteni teremtő Szentháromság titokzatos tükröződését látja a világegyetemben. A három égitest, a Hold, a Fiastyúk és az Uránusz mintegy láthatatlan védőhálót vonva körénk, segít bevonzani minden pozitív dolgot az életünkbe, amire csak vágyunk és megvéd a negatív hatásoktól. 

Átvészeltük az idei nyár leghúzósabb napját

Rengeteg égi jelenséggel kápráztatott el minket az univerzum augusztusban. A teliholdat már az idők kezdete óta különös misztikusság jellemzi. Az augusztus 19-i a teliholdak között is az egyik legkülönlegesebb volt, a nyár legnehezebb napját hozta el; ugyanis nem csupán telihold volt, hanem szuperhold is, vagy más néven kék hold. 24 óra alatt összesen 7 fényszög volt az égen, amelyek garantálták a kihívásokat. A Hold, a Fiastyúk és az Uránusz égi háromszöge pedig feloldozást és pozitivitást hozhat. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás