Hihetetlen: halottnak hitték az eltűnt 17 évest, majd megpillantották őt egy élő adásban

A tinit családtagjai skizofréniája és gyógyszereinek hiánya miatt már égen-földön keresték közel három hónapja.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.05.
Módosítva: 2024.07.05.
eltűnés halál keresés

A közösségi média elterjedésének köszönhetően manapság már sok mindenbe bele lehet ütközni fiatalok által készített élő közvetítések során. Arra azonban senki nem számított, hogy a népszerű Twitch streamer, Faze Lacy élőjébe egy közel hét hete eltűnt fiatal, Troy Coleman, akit gyilkosság áldozatának hittek, csak úgy be fog sétálni. A 17 éves tinit a családja már égen-földön kereste, miután a fiatalnak május 17-én nyoma veszett. A nyomozás semmilyen eredményre nem vezetett, ezért halottnak nyilvánították. 

Gyertya gyász halál tragédia
Halottnak hitték az eltűnt 17 évest. / Fotó: Pexels (illusztráció)

Troy azonban él és Miamiban van, ott sétált be a Faze élőjébe, aki épp több ezres követőtáborának közvetített, amikor a felső nélküli, eltűntnek hitt tini egyszer csak besétált a videóba és beszélgetni kezdett. Poénkodtak kicsit, majd Troy arrébbállt. Faze ekkor még semmit nem gondolt az esetről egészen addig, amíg nem kapott egy e-mailt, ami arról szólt, hogy a félmeztelen férfi az eltűnt testvére volt valakinek.

Azonnal felvették a kapcsolatot egymással és kiderült, valóban Troy aggódó rokona, Trent írt neki. Megírta, Troy nem közveszélyes és nem drogozik, viszont skizofrén, és már nagyon régóta keresik. Épp ezért ezt az üzenetet és az élőből kivágott fiatal képét a streamelő egyből megosztotta a közösségi médiában segítséget kérve a családnak.

A rokonok azért is aggódnak nagyon Troyért, aki eltűnése napján fekete pulcsit, szürke melegítőnadrágot és fehér cipőt viselt, mert a tini mentális gondokkal és hallucinációkkal küzd, amire gyógyszert kellene szednie, azonban azok nincsenek nála. Úgy vélik, hogy azok után tűnt el, hogy felszállt egy buszra, ahonnan egy ismeretlen helyen szállt le – írja a LadBible.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás