„Feltépte az anyósülés ajtaját és bepattant mellém” – Egy félbolond futó tartja rettegésben Csepelt

Már többeket is összesodort az élet azzal a „csepeli futóval”, aki nagy valószínűséggel mentális problémákkal küzd. A férfi többször rátámadt már sofőrökre, most azonban egy teljesen új szintre emelte tevékenységét, amikor egy ismeretlen nő autójába üt be.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
csepel autó anyósülés sofőr futó

Nem mindennapi eseményről számoltak be egy csepeli Facebook-csoportban. Egy nő július 28-án kora délután éppen nyugodtan vezetett, amikor hirtelen egy mezítláb futó férfi fogta magát, és behuppant mellé az anyósülésre. A férfi egyáltalán nem zavartatta magát, és közölte a nővel, hogy hazáig kérne tőle egy fuvart. Mint kiderült, nem ő volt az első, aki találkozott ezzel a zavarodott kocogóval.

A mezítláb futó az út közepén közlekedett, majd beszállt egy nő autójába – Fotó: Pexels (illusztráció)

Ma kora délután, 15 óra néhány perckor a csepeli Kossuth Lajos utcai Mol-kútnál a Weiss Manfréd út felé vezető két sávban 1-1 papucs feküdt, és a belső sávban futott felém egy mezítlábas férfi. Én a külső sávban haladtam volna, de inkább megálltam. Gondoltam, megvárom, míg a férfi felveszi a papucsait és felmegy a járdára

– kezdte el mesélni a történetet a XXI. kerületi nő, akinek a legnagyobb megdöbbenésére azonban egyáltalán nem a várt esemény történt meg. A férfi ugyanis a járda helyett egyenesen az autó felé vette az irányt, és a legnagyobb természetességgel szállt be a posztoló nő mellé az autóba.

Feltépte az anyósülés ajtaját és bepattant mellém az ülésre. Megkértem, hogy szálljon ki a kocsiból. Erre ő közölte, hogy csak haza akar menni. Mondtam neki, oké, hol van a haza? Nem válaszolt. Ismét felszólítottam, hogy szálljon ki. Erre ő cigit vett elő és rá akart gyújtani

– folytatta a nő, aki ezután közölte vele, hogy az autóban nem gyújthat rá, és azonnal szálljon ki a járművéből. A férfi ekkor elnémult, akit próbálta észhez téríteni a nő, hogy mégis hogy gondolja, hogy beszáll valaki autójába engedély nélkül, viszont őt ez sem hatotta meg igazán.

Végül a sokadik felszólításra kiszállt. Én elindultam, mire újra kinyitotta a már mozgó autó ajtaját, hogy az öngyújtóját a kocsiban hagyta. Odaadtam neki. Erre megkérdezte, hogy ugye nem haragszom? Válaszoltam, hogy de, és újra elindultam

– részletezte a megijedt nő, aki arról is beszámolt, hogy bár több autó is állt mögötte, és mellette is elhaladt jó pár, senki sem vette a fáradságot, hogy segítsen neki, hiába látták, hogy mi történik. 

„Ennyi erővel akár egy kést is szegezhetett volna a torkomhoz a nem várt utasom. Vajon az autóstársaim akkor sem álltak volna meg?” – értetlenkedett a cserben hagyott asszony.

Mint azt a kommentelők írták, nem ismeretlen már a helyiek számára a furcsa figura. Elmondások szerint ez a férfi már többször szaladgált Csepelen az úttest kellős közepén. Sőt, volt olyan is, hogy agresszívan lépett fel a sofőrökkel szemben, és megrongálta egyesek autóját, vagy épp nekifutásból a szélvédőre ugrott.

„Pár hete a víztoronynál futott az úttesten. A buszok meg kerülgették. Mentális beteg lehet” – írta az egyik kommentelő.

„Ő valószínűleg mentális beteg. Mi is találkoztunk már vele, bár akkor nem volt egyértelmű, hogy mizu vele, kötözködött, kicsit agresszív volt, de végül továbbállt. Most már egyértelmű, hogy kellene neki valami pszichiátriai kezelés” – fűzte hozzá egy másik hozzászóló.

Elképesztő állapotok uralkodnak Sümegen is

Utoljára a GTA-ban láttunk ilyet: a nő békésen autózott hazafelé, amikor egyszer csak elé botorkált egy meglehetősen furcsa viselkedésű illető, aki a nő feltételezése szerint drog hatása alatt volt. A nő lelassított, nehogy elüsse az instabil lábakon álló férfit, aki erre az autóhoz lépett, majd rángatni kezdte az ajtót. A nő erre kicsit gyorsított, hátha a férfi feladja, de beletelt egy kis időbe, mire le tudta rázni magáról a drogost.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás