Egyedülálló anya vagyok, 6 millió forintnyi adósságot próbálok kifizettetni azokkal, akik kedvelnek

Nem kertel az anyuka, nyíltan kimondja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
anya adósság pénz édesanya

Egy ideális világban minden ember a spórolt pénzéből veszi meg azokat a dolgokat, amelyekre szüksége van. A legtöbb ember vágyik arra, hogy kocsit és házat vehessen, ráadásul mindig jönnek az életben nem várt kiadások, amelyekre azonnali pénzügyi megoldás kell (például a mosógép elromlása vagy egy beázás). A helyzet azonban az, hogy az emberek többsége nem tudja zsebből kifizetni a nagyobb kiadásokat, így arra kényszerülnek, hogy hitelt vegyenek fel. Adósnak lenni nem kellemes életérzés, egy egyedülálló édesanya pedig most úgy próbál szabadulni a hiteltől, hogy másokkal fizetteti meg. 

Az anyuka rengeteget spórol 

Egy egyedülálló édesanya arról vallott, hogy mennyire megviseli az, hogy el van adósodva. 17 ezer dollárnyi (azaz kb. 6 millió forint) adóssága van, és úgy érzi, ez nyomot hagy az életminőségén. Szeretne mindent megadni a gyermekének, és nagyon bántja az, hogy a jövedelmének jelentős részét a törlesztésre kell fordítani. Éppen ezért úgy döntött, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb megszabaduljon az adósságától.

Bár az anyuka így is nagyon spórolós (folyamatosan kuponokra vadászik, és csak akciós termékeket vásárol), elhatározta, hogy extra jövedelmre tesz szert. Éppen ezért felregisztrált a TikTok alkotói felületére, ahol olyan tartalmakat fog megosztani, amelyek által pénzt kereshet, és az emberek akár pénzt is adhatnak neki. Ehhez természetesen sok feltételnek kell megfelelni, mindazonáltal nagyon bízik abban, hogy ki tudja fizetni az adósságát úgy, hogy pénzt keres azokon, akik kedvelik őt - írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás