Felkavaró részletek: 21 szobás luxusotthonban ölte meg a családját, majd magával is végzett a férfi

Szörnyű, hogy mit művelt a családfő.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.12.
lelőtt gyilkosság öngyilkosság

Amikor az 57 éves Rakesh Kamalt, feleségét, az 54 éves Teenát és 18 éves lányukat, Ariannát lőtt sebek következtében holtan találták, az mindenkit sokkolt. A gazdag család doveri, 21 szobás villájukban élt, és még a családtagjaik sem tudták, hogy gondjaik vannak.

rendőrség, police, bűnügy, bűnügyi helyszín, sziréna
Illusztráció / Fotó: unsplash.com

Azonban egy hirtelen változás Teena életbiztosításában mindössze négy nappal korábban ahhoz vezetett, hogy kiderüljön, miért haltak meg. A hatóságok megerősítették, hogy gyilkosság-öngyilkosság eredménye volt: Rakesh kioltotta felesége és lánya életét.

A Unilad szerint mindössze néhány nappal a haláluk előtt küldtek egy Teena által aláírt faxot a Genworth életbiztosítónak, amelyben az 1,25 millió dolláros életbiztosításának módosítását kérték. A dokumentumot úgy módosították, hogy Teena férje és lánya legyen az elsődleges kedvezményezett, és Rakesh testvérét, Manoj Kamalt adták hozzá feltételes kedvezményezettként arra az esetre, ha Rakesh vagy Arianna meghalna. Kiderült, hogy Rakesh szörnyű adósságokat halmozott fel, a biztosításból akarta fizetni azokat.

Néhány héttel később Manoj beadta az életbiztosítás kifizetésének igényét, de gyorsan leállították, amikor kiderült, hogy a változtatások után halt meg a család. Most azon megy a rokonok között a huzavona, hogy ki kapja a pénzt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás