„Megtudtam, miről álmodik a gyermekem – az igazság aggasztó volt”

A gyerek sokkolta a szüleit azzal, amit álmodott.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.12.
felismerés döbbenet kisgyermek álom

Amikor nézed, ahogy a gyermeked alszik, csak abban tudsz reménykedni, hogy napsütésről, egyszarvúakról és kiskutyákról álmodik. Boldog dolgokról, amelyek megkönnyítik és pihentetővé teszik az alvásukat.

Szülők osztottak meg történeteket gyermekük alvásairól / Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

A felnőttekhez hasonlóan azonban a gyerekek is sokkal összetettebbek, és gyakran gondolnak a nap eseményeire vagy akár egy kedvenc emlékükre. Egy pár most elárulta, hogy pontosan miről fantáziált a fiuk pihenés közben. A Redditen osztották meg felfedezésüket, amely így szólt:

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy miről álmodik a kétéves gyereked, nos, most már tudom. A kétéves gyermekem tegnap este sikoltozva ébredt fel. Mostanában időnként rémálmai vannak. Meg lehet mondani, hogy alszik, mert hülyeségeket beszél. Tegnap éjjel hajnali kettőkor teljesen hisztizett, hogy »NEM! Le akarom húzni a kakit!!!! Le akarom húzni a kakit. Én csinálom!« Szóval megvan.

A szülők arra kérték a többi felhasználót, hogy osszák meg, nekik milyen tapasztalataik voltak ilyen téren.

„A lányomnak volt egy rémálma, hogy nem volt szabad megennie egy fügét. Torkaszakadtából üvöltött, mintha lángolna” – mesélte az egyik hozzászóló.

„A hároméves kislányom azt álmodta, hogy az unokatestvére megette a rózsaszín fánkját, dühösen ébredt fel, és hat hónappal később még mindig erről beszél” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Néhány szülő azonban megosztott pár aggasztó felfedezést.

A fiunknak most volt az első éjszakai rémálma. Ez volt a legijesztőbb dolog, mert először nem tudtuk, mi történik. Folyton azt hajtogatta, hogy túl hangos a tabletje, és hallja a panda horkolását. Élénken él bennem egy emlék négyéves koromból. Volt egy rémálmom, hogy elraboltak a felegyenesedett, sétáló bivalyok. Örülök, hogy neki nincsenek emberrablós álmai

– idézte az egyik kommentet a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás