Szenzáció! 33 év után élve kerülhetett elő a 2 évesen eltűnt kisfiú

Az édesanya még nem meri elhinni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.20.
kisgyerek gyermek eltűnt édesanya

Amikor szülővé válunk, igyekszünk a lehető legjobb jövőképet látni magunk előtt. Előre látjuk, hogy milyen sok értékes közös élményünk lesz a gyermekünkkel, hogy milyen tehetséges lesz bizonyos területeken, hogy miben fog ránk ütni és miben a párunkra. Azon természetesen nem szeretünk elmerengeni, hogy mennyi veszély leselkedhet egy kisgyerekre. Míg a szülők még a széltől is óvni szeretnék, addig vannak olyanok, akik a kicsikénket bántani akarják. Éppen ezért egy szülő számára nincs is nagyobb pokoljárás, mint hogy a gyermekét elrabolják. Az anya szíve beleborzong abba, ha elképzeli, hogy idegen emberek mi mindent művelhetnek a kicsikéjével. Szegény Kerry Needham már 33 éve ebben él, és nagyon szeretné, hogy vége legyen. 

A kis Ben kétévesen tűnt el

A világ leghíresebb eltűnt gyermeke Madeleine McCann. Ez elsősorban azért van, mert a sajtó az ő ügyét kapta fel, sajnos azonban a világon még rengeteg olyan kisgyerek van, akik rejtélyes körülmények között tűntek el nyomtalanul. Az aranyos kis Maddie azóta nem ad életjelet magáról, hogy eltűnt, így a legtöbben azt gondolják, hogy meghalt. A szülők azonban reménykednek abban, hogy valahol még él. Maddie esetén kívül más eltűnt gyerekek is borzongatják a kedélyeket. Az aranyos kis Ben Needham még 1991-ben tűnt el, amikor ugyanis a szüleivel volt nyaralni Görögországban, Kos szigetén. Az édesanya átkutatta a fél világot, hogy megtalálja a gyerekét, ez azonban sajnos a mai napig nem sikerült.

 

Egy szemtanú egyszer azt állította, hogy egy kotrógép véletlenül eltiporta a kisfiút, amikor azonban a maradványokat megvizsgálták, kiderült, hogy nem Ben az, később pedig már a szemtanú sem szeretett volna nyilatkozni az ügyben. Most azonban úgy tűnik, megvan a kisfiú.

Előlépett egy férfi

Előlépett egy férfi, aki azt állítja, hogy ő a 33 éve eltűnt Ben. Állítása szerint a nagyszülei csak most árulták el neki, hogy elrabolták őt Kos szigetéről, amikor még kicsi volt, és hosszú ideig egy lakókocsiban tartották. Arra is emlékszik, hogy egyszer valaki azt kiáltotta neki, hogy Ben. A dán férfi kitart amellett, hogy ő az eltűnt fiú, és DNS-mintákat is adott. Az édesanya még nem reagált, hiszen idén ő a harmadik férfi, aki azt állítja, hogy a fia. Jelenleg a DNS-vizsgálatok eredményeire várnak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás