„A buszon ültem, amikor... beleszállt a motoros” – Durva baleset Kispesten

Június 12-én, szerdán érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy motoros és egy busz ütközött a XIX. kerületi Kossuth téren. A tömegközlekedési eszköz tele volt utasokkal.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.06.14.
Módosítva: 2024.06.14.
Kispest kossuth tér baleset motoros busz

Szerda este, hat óra körül mentősökkel és rendőrökkel telt meg a kispesti Kossuth tér. A balesetről egy busz törött hátulja árulkodott. Mint kiderült, egy motoros belerohant az álló buszba. A járaton utasok is ültek, többen szemtanúi is voltak az esetnek.

Mentő is érkezett a baleset helyszínére, ahol egy motoros belerohant egy álló buszba 
Fotó: OMSZ/Illusztráció

„A buszon ültem, amikor az álló buszba beleszállt a motoros”

2024. június 12-én 17 óra 48 perckor érkezett bejelentés a rendőrség hívásfogadó központjába, mert a Budapest XIX., Kossuth téren egy motor és egy busz ütközött

– tudatta a Metropollal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A szemtanúk szerint valósággal belerohant az álló buszba egy motoros. A rendőrségtől megtudtuk, hogy a motorost a helyszínen meg is bírságoltak mutatványáért és közlekedési előéleti pontot kapott. A helyszínre mentő is érkezett, ugyanis a motoros lába megsérült a balesetben.

Az eset Kispesten, a Kossuth téren történt, június 12-én, nem sokkal este hat óra előtt Fotó: Google Maps

„Magát a balesetet nem láttam, csak annyit, hogy egy sérültet betesznek a mentőautóba és a busz hátulja össze van törve” – nyilatkozta a Metropolnak az egyik szemtanú, aki a helyszínen volt nem sokkal a baleset után. Egy másik szemtanú a balesetes buszon ült: 

„A buszon ültem, amikor az álló buszba beleszállt a motoros.”

Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is. 

A helyszínről egy személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba

– írták meg lapunknak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás