Hátborzongató eltűnések: sosem látták többé a két férfit, miután ufót észleltek

Olyasmit láttak, amit talán nem kellett volna.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.09.
UFO hátborzongató földönkívüli UFO észlelés eltűnés

34 éves hallgatást tört meg nemrégiben egy ma már nyugdíjas szakács, Richard Grieve. A férfi még évtizedekkel korábban a skóciai Calvine egyik szállodájában dolgozott, amikor két másik szakács kirándulni indult a Cairngorms hegyek közé, melynek során hirtelen egy gyémántalakú repülő objektumra figyeltek fel az égbolton.

Találtunk magyar szemtanút, aki szerint tényleg földönkívüliek lepték el az amerikai bevásárlóközpontot /
Képünk illusztráció / Fotó: ktsdesign

Richard Grieve kollégái ekkor készítették azt a fotót az azonosítatlan repülő objektumról, ami mára ikonikussá vált, és a globális média figyelmét is felkeltette. Néhány nappal később azonban, mialatt Richard és két társa cigarettaszünetet tartott a szálloda előtt, megjelent egy sötét autó, benne néhány titokzatos, fekete öltönyös alakkal, és azt mondták, az ufóészlelőkkel akarnak beszélni, a többi jelenlévőt pedig felszólították arra, hogy térjenek vissza a szállodába. Grieve egy nemrég adott interjúban elárulta, a beszélgetés láthatóan  megrázta a két férfit, akiknek ezután nagyon megváltozott a viselkedése: az egyikük inni kezdett, míg a másik, egy társaságkedvelő figura, befelé forduló és mogorva lett.

Néhány hónappal a kocsiban ülő férfiak látogatása után mindketten elhagyták a szállodát. Azóta nem láttam őket

– tette hozzá Richard Grieve. Hozzátette, szerinte a két férfi azon a bizonyos napon olyasmit látott, amit talán nem kellett volna.

A bejelentés hallatán sokan szkeptikusan reagáltak, miután Richard Grieve nem emlékezett a két eltűnt férfi nevére, ami így megnehezíti a tények ellenőrzését. Magát a fotót egy szakember, Andrew Robinson is megvizsgálta, majd kijelentette, nem talált bizonyítékot arra, hogy a fényképet bármilyen módon manipulálták vagy szerkesztették volna – írja a Daily Star.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás