Ezt nem fogod elhinni! – Újabb különleges állatot sétáltattak Budapest utcáin – Fotó!

Egy kutya már fel sem tűnik Budapest utcáin, de ha egy lovat sétáltatnak, az már igen feltűnő jelenség.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.
főváros pata Budapest furcsaság háziállat

Most hogy egyre melegszik az idő, elengedhetetlen, hogy mielőtt kivisszük sétáltatni kis kedvencünket, a kezünkkel ellenőrizzük a járda hőmérsékletét, ugyanis ha nem bírjuk a kezünket 5 másodpercnél tovább a betonon tartani, akkor kutyusunk mancsa is könnyen megéghet. A hatalmas forróság miatt az állatszakértők azt ajánlják, hogy ha tehetjük, kora reggel és késő este vigyük el egy hosszabb sétára négylábú barátunkat. Ha házi kedvencünknek délután is szükséges elvégeznie a dolgát, csupán egy nagyon gyors kör ajánlott. De vajon ez a patásokra is vonatkozik? 

Póniló sétált Budapest belvárosában – Fotó: Instagram/Lookatthehungarians

Nagyon úgy tűnik, hogy nem, ugyanis Budapest belvárosában egy középkorú nő a délutáni napsütésben vitte ki sétálni mini pónilovát. Persze a szürreális látványról fotó is készült. Bár többeket meglepett a látvány, ez koránt sem annyira ritka eset, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Az ilyen pici pónikat gyakran viszik kórházakba beteg gyerekekhez terápiás céllal, úgyhogy lehet, hogy ez a póni is éppen oda tartott.

Nem ez az első eset, hogy furcsa állatokat sétáltattak a főváros utcáin. Nemzetközi sikere lett egy fotónak, amelyen egy férfi látható, miközben alpakákat sétáltat Pesterzsébeten, a Bölön utcában. Furcsa látvány, az biztos, bár az utca gyakorlatilag a beépített terület széle, a parkerdő mellett. Időközben kiderült, az állatok a Pesterzsébeti Lovasiskola alpakái: a fehér Alpi, a barna Emma, a kicsi pedig Cria.

Kutyaként viselkedett a zuglói házi disznó – Fotó: Instagram/Lookatthehungarians

Két hónappal ezelőtt pedig a Budapest Környéki Törvényszék épülete és Zugló vasútállomás közötti területen ámultak el a helyiek, egy férfi ugyanis a legnagyobb természetességgel sétáltatta házi kedvencét: egy disznót. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás