Hoppá: ezt a szuper autót vette az ismert magyar nagyvállalkozó a feleségének – most ennyiért árulják

Az összes létező extrával felszerelt Mercedes AMG E-320 V6-t hirdetnek a legnagyobb magyar használtautó-portálon. Kiderült, hogy a kocsit hajdanán Demján Sándor vásárolta a feleségének.



Megosztás
Szerző: Z. H.
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
Mercedes autó nagyvállalkozó

Ki ne vágyna egy jó állapotú, a létező összes extrával felszerelt AMG Mercedesre. Lapunk a legnagyobb használtautó-portálon bukkant egy hirdetésre, amelyben az szerepel, hogy az autót – egy azóta már elhunyt – ismert magyar nagyvállalkozó rendelte annak idején a feleségének egy magyar kereskedésben.

Kiváló állapotban van az autó Fotó: Olvasói

A 3199 köbcentis, 239 lóerős fenevad 2003-ban készült és többek között olyan extrákkal felszerelt, mint hűthető kartámasz, masszírozós ülés, garázsajtó távirányító, vagy éppen üléshűtés. A 240 ezer kilométert futott autó ára 4,59 millió forint. Az autó új ára 2003-ban 11,5 millió forint volt.

A hirdetés számát tárcsázva azt is megtudtuk, hogy miként került a kereskedőhöz az autó.

Hihetetlen mennyiségű extrát pakoltak bele Fotó: Olvasói

Egy barátom által került hozzám az autó, aki Mercedes-szerelő

– mondta lapunknak Lehoczkai Lajos.

A kereskedő elmondása szerint a barátja vásárolta meg az autót Demján Sándor unokájától, miután neki nem volt rá szüksége.

Ez egy olyan AMG Mercedes, amiből szerintem egész Európában kevés van. Demján úr 2003-ban a 11,5 milliós áron felül ugyanennyiért rendelt extrákat a kocsiba, vagyis a létező összes extrával felszerelt ez a Mercedes. Vannak érdeklődők, de nem mindenáron akarok tőle megválni

– fogalmazott Lehoczkai Lajos.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás