A húsvéttal együtt a nyárias melegtől is elbúcsúzhatunk: brutális, ami ránk vár

Búcsút inthetünk az elmúlt napok nyárias időjárásának, északnyugat felől érkezik a kegyetlen hidegfront.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.01.
Módosítva: 2024.04.01.
időjárás meleg előrejelzés hidegfront

A Köpönyeg előrejelzése szerint húsvéthétfőn eleinte marad a változóan fátyolfelhős idő, majd kora estétől nyugat, északnyugat felől hidegfront érkezik esővel, záporral, néhol zivatarral. Estig a DNy-i, estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 22 és 29(!) fok közé melegszik a levegő.

Fotó: Pixabay

Kedden a reggelig tartó esők után gomolyfelhős lesz az ég, melyből szórványosan alakulnak ki záporok. Ismét kitörhet zivatar. Délutánig viharos lehet az ÉNy-i szél. 13 és 20 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szerdán a kezdeti napos idő után délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordulhat elő zápor. Többfelé megerősödik a DNy-i szél. 15-20 fok valószínű.

Csütörtök délelőtt erősen, délután változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan kisebb eső, zápor kialakul. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél élénkül meg. Marad a 15-20 fokos maximum.

Pénteken többórás napsütés várható, csapadék nélkül. A DNy-i szél többfelé lesz élénk. 20-22 fok köré erősödik a nappali felmelegedés – írja a köpönyeg.hu

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás