„Megérdemli, hogy végre nyugodtan hajthassa álomra a fejét” – rendkívüli felajánlásokat kapott a hajléktalanná vált csepeli hegesztő

Trélerrel szállítják a csömöri állatmenhelyre azt a lakókocsit, ami Paroczai Zoltánnak, a csepeli hegesztőnek most a jövőt jelenti. A férfiért rengetegen összefogtak, így már a napokban rendeződhet eddig lehetetlennek tűnő helyzete.Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.03.11.
Módosítva: 2024.03.11.
lakókocsi kutya adomány hajléktalan

Paroczai Zoltán 50 évet élt le egy csepeli tömbházban, ahová számtalan szép és szomorú emlék köti. A férfi élete kártyavárként omlott össze: elveszítette a családját, később a munkáját, legutóbb pedig szeretett lakásától is búcsút kellett vennie. Zoltán november óta él az utcán kutyájával Busterrel, ám most úgy tűnik, újra rámosolygott a szerencse.

November óta az utcán várják, hogy sorsuk jobbra forduljon Fotó: Metropol

Mióta Zoltán elveszítette munkáját és fizetésképtelenné vált, utcára került. A korábban szebb napokat látott csepeli hegesztő nehéz hónapokon van túl: hidegben, esőben, szélben az egykori lakása melletti padon ül, hűséges kutyájával Busterrel, akivel arra várnak, hogy egyszer jóra fordul sorsuk. Szerencsére a fedél nélkül maradt férfira sok helyi felfigyelt, így egy emberként fogtak össze, hogy segítsék a nehéz sorsú férfi talpra állását. Az összefogásnak hála úgy tűnik, már a héten rendeződhet a férfi és kutyája sorsa.

Zoltán egy csömöri kutyamenhelyen kapott munkát, és most egy lakókocsit is

 

Fotó: Metropol

 – meséli lapunknak elégedetten Edina, a férfi egykori szomszédja, aki szívén viseli Zoltán sorsát.

Az állást és a helyet az Agár fajtamentés alapítvány, míg a lakókocsit egy kedves házaspár már jó ideje felajánlotta Zoltánnak, ám a lakókocsi odajutása eddig még kérdéses volt.

Már jó ideje nem jutottunk ötről a hatra, mert a lakókocsit csak tréler tudná elszállítani Albertirsáról Csömörre

 – meséli lapunknak Edina, aki azt is elárulta, a napokban jelentkezett egy neve elhallgatását kérő jószívű férfi, aki vállalta, hogy önköltségen elszállítja a lakókocsit a menhelyre.

Nagyon hálás vagyok, hiszen Zoltán megérdemli, hogy végre nyugodtan hajthassa álomra a fejét

 – zárja Edina, aki azt is közölte, hogy a lakókocsi átszállítása már szerdán megtörténik. A hajlék nélkül maradt Zoltán természetesen nagyon örül a lehetőségnek és bízik abban, egyszer majd viszonozni tudja mind azt a jót, amit kapott az emberektől.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás