Megmérgezte a férje a lottyónyertest, miután kiderült a féltve őrzött titka





A lottónyertes nő túl sok mindent titkolt a partnere elől.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.09.
lottónyeremény gyilkosság gazdagság vagyon

A magyar származású Ibi Roncaioli és egy barátnője a kanadai lottón 10 millió dollárt nyert az 1991-es lottóhúzáson. A pénzt testvériesen elfelezték, Ibi azonban úgy döntött, hogy megpróbálja eltitkolni a hirtelen jött gazdagságát a nőgyógyász férje Joseph Ronciaoli elől. Ez nem jött össze, azonban itt nem ért véget az ármánykodás, és a titkolózás a felek között.

Végül a hirtelen jött vagyok okozta a házasság végét, és az emberölést /Fotó: Pixabay

A nő ugyanis úgy döntött, hogy három gyermekének is jelentős részt ad a pénzéből. Igen ám, azonban Joseph-vel mindössze egy közös gyermekük volt, illetve egy korábbi házasságából volt még egy fia a nőnek, a harmadik utódját azonban titokban szülte meg egy szeretőjének, és az ő létezéséről senki nem tudott a családból. A lottónyereménynek pedig majdnem a felét az eltitkolt fiúnak adta Ibi, miközben a közös gyermeküknek sokkal kisebb összeget adott. 

Mondanunk sem kell, hogy arról sem tudott Joseph, hogy 2 millió dollár büszke tulajdonosává vált Ibi eltitkolt gyermeke. 

A nyeremény átvétele után darabjaira tört az amúgy sem stabil lábakon álló házasság, és már annyira elhidegült egymástól a férj és feleség, hogy a házukban külön szinteken laktak. Ibi inni és játékgépezni kezdett, míg nem 2003-ban egyik pillanatról a másikra életét veszítette. 

Senkinek nem is lett volna gyanús, hogy ilyen életmód mellett gyorsan meghal az ember, de tűnyomokat találtak a nő lábfején, ráadásul nem is az orvos férj értesítette a mentősöket, amikor Ibi rosszul lett, hanem egy náluk vendégeskedő férfi. Emellett gyanús volt, hogy egy orvosi diplomával rendelkező férfi nem próbálta meg újraéleszteni a feleségét. 

Félévvel később, amikor szorulni kezdett a hurok az idős nőgyógyász körül, bevallotta, hogy egy fájdalomcsillapító-koktél injekcióval megmérgezte a feleségét, miután lebukott előtte, hogy elherdálta a vagyonuk legnagyobb részét, és ebből egy jelentős összeget egy előtte eltitkolt fiúnak adta. A 72 éves férfit végül 2008-ban ítélték el gondatlan emberölésért, mert azzal védekezett, hogy nem szándékosan ölte meg a feleségét, hanem fájdalomcsillapítókkal kezelte a nőt, akinek az alkoholizmusa felerősítette a szervezetére gyakorolt hatásait a gyógyszereknek. 

Ibi ezen kívül elveszített 180 ezer dollárt a vagyonukból, mert egy csaló fel tudta ültetni, de ezt sem árulta el a férjének, csak egy cetliről derült ki a halála után.

 - számolt be róla a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
Németh Szilárd: "Hatalmas a tét, béke vagy háború"

Németh Szilárd: "Hatalmas a tét, béke vagy háború"

Szörnyű karambol: két sofőrt is ki kellett vágni a kocsiból az M3-ason – Videó

Szörnyű karambol: két sofőrt is ki kellett vágni a kocsiból az M3-ason – Videó

Szentkirályi Alexandra: Karácsony lépten-nyomon átveri a szavazókat!

Szentkirályi Alexandra: Karácsony lépten-nyomon átveri a szavazókat!

Fejlemény a jánoshalmi nyugdíjas meggyilkolásának ügyében

Fejlemény a jánoshalmi nyugdíjas meggyilkolásának ügyében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás