Kiakadt a lottónyertes, a férje titokban a teljes vagyont eltapsolta





Nem meglepő módon az asszony azonnal kezdeményezte a válást, miután rájött, hogy a férje egy élősködő csaló.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.11.
Módosítva: 2024.03.11.
nyeremény focimeccs luxusautó

Az ember azt hinné, 65 milliárd forint elköltésére egy élet is kevés, azonban a brit Gillian Bayford szomorú példája azt mutatja, igenis lehetséges. Az asszony még az első férjével, Adriannel nyert 2012 augusztusában 148 millió fontot a lottón, azonban második férjének hála ebből mára gyakorlatilag semmije nem maradt – írja a Daily Star.

Fotó:  Pixabay

A lottónyertes házaspár válása után Gillian feleségül ment Brian Deans-hez, akinek az évek során tucatszám vette a luxusautókat, drága órákat, vagy éppen a külföldi focimeccsekre való kiutazás teljes költségét térítette meg a nyereményéből, a kiemelt helyre szóló belépőjegyek mellett. Mint azonban kiderült, a férfinek ez sem volt elég, az összeköltözésüktől kezdve folyamatosan csapolta az asszony számláját, és megállás nélkül szórta a pénzt.

Brian csak egy pénzautomatát látott a feleségében, semmi mást, Gillian pedig mindig megadta neki a pénzt, mert azt remélte, így működhet a házasságuk. De a férfinek semmi nem volt elég, mindig többet és többet kért

– árulta el egy barát az újságíróknak. A házasság megkötésekor a pár úgy egyezett meg, Brian havonta hozzájuthat egy fix összeghez a nyereményből, de hamar rájött, hogyan tudja zsarolni a feleségét: rendszeresen elköltözött a vitáikat követően, majd csak akkor enyhült meg, ha Gillian valamilyen ajándékkal, például egy újabb autóval lepte meg bocsánatkérése jeléül.

Egy másik barát szerint a férfi úgy viselkedett, mintha ő nyert volna a lottón, a pénzt a sajátjának tekintette, amit bármire elkölthet, ha kedve tartja. Az asszony végül szakított a pénzéhes férfivel, akiről az is kiderült, hogy csalás miatt már a börtönt is megjárta korábban.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás