„Miért nem akar senki hinni nekem?" – magyar szemtanú számolt be a Miamit ellepő földönkívüliekről





Az egész világot körbejárták a hátborzongató képsorok az interneten, miszerint január 1-jén földönkívüliek jelenhettek meg Miami belvárosában. A helyi rendőrség azóta is töretlenül cáfolja, hogy ez történt volna, ám egy magyar szemtanú és egy híres zenész azt állítja: valós, ami a videókon látható, mert ők is látták.



Megosztás
Szerző: E. R. A.
Létrehozva: 2024.01.10.
Miami földönkívüli UFO szemtanú

Sikolyok, menekülő emberek tömege lepte el az utcákat Miami belvárosában, miután az egyik népszerű bevásárlóközpontban, a Bayside Marketplace közelében hangos durranások hallatszottak. Sokak szerint nem emberi lények jelentek meg. Futótűzként terjed a közösségi médiában, hogy több méter magas földönkívüli lény okozta a káoszt. De mi az igazság?  

Találtunk magyar szemtanút, aki szerint tényleg földönkívüliek lepték el az amerikai bevásárlóközpontot /
Találtunk magyar szemtanút, aki azt állítja: tényleg földönkívüliek lepték el az amerikai bevásárlóközpontot (Képünk illusztráció)  Fotó: ktsdesign

A bevásárlóközpont épülete előtt legalább 40 rendőrautó állt meg január 1-jén. A rendőrség szerint egy csapat tinédzser okozta a zűrzavart, ám a vásárlók szerint azt a földönkívüli lények okozták. Az X-en (korábban Twitter) több videó is terjed arról, hogy a hatóságok rendet próbáltak teremteni a bevásárlóközpontnál. Szemtanúk szerint viszont nem tinédzserek okozták a gondot, hanem egy 2,3-3 méter magas űrlény állhatott a háttérben, és erre a videót is bizonyítéknak tekintik.  

„Nem igaz a rendőrök állítása” 

Utóbbi véleményt osztja Giovanni Erb Virgil zenész is. Ő onnan lehet ismerős a magyar olvasóknak, hogy korábban példaképével, Charlie-val és Opitz Barbival is duettezett. Giovanni egy éve él Miami külvárosában, a január 1-jei zűrzavarnál nem volt jelen – viszont úgy véli, tényleg űrlény jelenhetett meg a bevásárlóközpontnál. 

„Tizenöt éve rendszeresen járok be Miamiba. A rendőrök állítása szerintem nem igaz, mert indokolatlanul sok egység szállt ki a bevásárlóközponthoz. A videókon is látszik, hogy próbálták elzárni az emberektől az autóikkal a területet. Mi elől? Nem történt gyilkosság, néhány fiatalt tartóztattak csak le. Banda elől miért menekülnének ennyire sokan?” – vélekedett Giovanni. 

A lehetséges földönkívüliről készült egyik videót itt tudod megnézni:

@ufologiabrasil_ Uma intensa mobilização policial foi registrada na cidade de miami, no dia 1 de janeiro de 2024. Após o boato surgir de pessoas, onde diziam que avistaram uma ou mais criaturas no shopping da cidade. Em nota, a policial local disse que era apenas um boato, e afirmaram que não havia nada de extraterrestre no local, E que a mobilização, era devido a um grupo de adolescentes, que estariam pertubando o local. Algumas pessoas ainda seguem afirmando fielmente que viram a suposta criatura. ##ufo #ovni #alien #miamialien #creatureinmiami ♬ som original - Ufologia Brasil

Ő hisz benne, hogy földönkívüliek lehettek. 

A felvételeken is láttam, amorf formát öltött fel egy lény, változtatta az alakját. Ez szerintem egy olyan lejövetel volt a földönkívüliek részéről, hogy már meg is jelentek látványosan. Erről most már mindenki tud. Az ufókontaktus nálunk a környéken erősödni kezd. Valamiért szeretnek ide, az Egyesült Államokba jönni

– mondta lapunknak az énekes. 

Giovanni Erb Virgil szerint is földönkívüliek lephették el az amerikai bevásárlóközpontot / Fotó: Giovanni Erb Virgil
Giovanni Erb Virgil szerint is földönkívüliek lephették el az amerikai bevásárlóközpontot / Fotó: Giovanni Erb Virgil

Magyar ufószemtanú a Metropolnak: „senki nem hisz nekünk” 

A Metropolnak sikerült elérnie egy magyar szemtanút is, aki ott volt a Bayside Marketplace-en. Rézműves Zoltán 15 éve él Miamiban a három gyerekével és a párjával. A 44 éves férfi és családja épp bevásároltak, amikor – szerintük – nem egy, hanem több űrlény is megjelent a területen.

Nem tudtam, hogy most ez igaz vagy sem. Három lény jelent meg a Bayside-ban. Két kisebb és egy nagyobb lény. Nem csináltak semmit, csak bámulták az embereket

– részletezte az apa, hogy mit látott azon az estén. Idáig nem hitt az űrlények létezésében, de amit akkor tapasztalt, meggyőzte arról, hogy ez igenis lehetséges, mert szerinte igaz volt. „Nagyon megijedtem én és a gyerekeim is. Máig ki vagyok akadva, a legrosszabb, hogy senki nem hisz nekünk, miért nem akarnak nekem hinni?” – zárta szavait Zoltán.  

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás