Bringával hajtott a befagyott tó jegére, így ért véget az extrém kaland





Hatalmasat nevethettek múlt hét vasárnap azok, akik az óvári tónál töltötték a hétvégéjüket. A befagyott tó jegére sokan léptek korcsolyával, ám volt, aki inkább a biciklire esküdött helyette. A férfi próbált felhajtani a jégre, amikor egy amatőr fotós elkapta a pillanatot a gépével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.18.
Módosítva: 2024.01.18.
jégkorcsolya biciklis elesett jég

Nem akármilyen próbálkozásra vállalkozott egy fiatal férfi Mosonmagyaróváron. Néhány napja sokan ellátogattak az óvári tóhoz, hogy jégkorcsolyázzanak. Az egyik környéken élő is úgy gondolta, hogy jégre lép, ám ő korcsolya helyett inkább biciklivel akart végigmenni a jégen. Tippelj, mi lett a vége!

Egy fiatal férfi jégkorcsolya helyett biciklivel ment a befagyott tó jegére / Fotó: Lengyel Zsolt
Korcsolyával valószínűleg nem lett volna probléma az egyensúly megtartása/ Fotó: Lengyel Zsolt

Még szerencse, hogy aznap délután a tónál járt egy idős amatőr fotós is. Lengyel Zsolt családi ebéd után vitte haza autójával az egyik családtagját, amikor útközben a befagyott óvári tónál is tettek egy rövid kitérőt. A téli szikrázó napsütést akarta lencsevégre kapni a fényképezőgépével, ekkor tudta lefotózni a jégen bicikliző fiatalt.

Pont amikor megérkeztünk, egy kerékpáros fiú tolta biciklijét a jégre. Fiatal koromban magam is kipróbáltam ezt. Tudtam, hogy mi fog valószínűleg történni, így azonnal elkezdtem fotózni a jelenetet

– idézte fel az amatőr fotós a Metropolnak

Zsolt nem tévedett: a fotóján is látszik, a fiatal srác még a befagyott tó közepéig sem jutott, amikor a biciklijével elesett. 

Ez volt a srác első indulási kísérlete. Felszállás közben kicsúszott alóla a járgány, és ő miközben állva próbált maradni, lassan a másik oldalra dőlt. Vicces volt, amire ő még rá is játszott, hogy sikert arasson a nézők körében

– mondta Zsolt, aki ezután még több képet is készített a korcsolyázókról.

Akkor jöjjön a nem mindennapi fotó!

Amatőr fotós lőtte a tél egyik legviccesebb képét? Igen! / Fotó: Lengyel Zsolt
A fiatal férfi a korcsolyacipőt biciklire váltotta. Durva esés lett a vége/ Fotó: Lengyel Zsolt  

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás