„Nem vagyok aranyásó, csak mert egy 33 évvel idősebb milliomos férfit szeretek!”





A 24 éves nő kikéri magának a rosszindulatú megjegyzéseket.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.11.05.
Módosítva: 2023.11.05.
milliomos korkülönbség aranyásó

Egy nő, aki egy nála kétszer idősebb milliomossal találta meg a boldogságot, visszautasítja azokat a vádakat, hogy csak a párja pénzére hajtana.

gyémántgyűrű
 

A 24 éves Allana Luke és 57 éves vőlegénye, Jeff Winn, aki egy 11 hálószobás kastély tulajdonosa Newcastle-upon-Tyne-ben, azt tervezik, hogy összeházasodnak, de elmondásuk szerint mindenhol kételkedéssel fogadják őket. A pár elválaszthatatlan a második marbellai randevújuk óta, ahol Jeff vett egy pár gyémánt fülbevalót a volt utazási ügynöknek a születésnapjára.

Allana azonban azt szeretné, ha mindenki tudná: szerelme őszinte. Az ajándékok, amiket párjától kap, csak pluszok, de nem befolyásolják az érzelmeit. 

„Tagadhatatlan, hogy Jeff sokkal idősebbnek tűnik nálam, ami miatt az emberek lesütik a szemüket, amikor meglátnak minket” – mondja. „Automatikusan azt feltételezik, hogy csak egy aranyásó vagyok és csak a pénze érdekel. Nem hibáztatom őket, mert nekem is ez lenne az első gondolatom. De akkor is Jeff-fel lennék, ha elveszítené a házat és csődbe menne.”

Amióta a pár 2020-ban megismerkedett, Allana luxusautót, Rolex órát, dizájner ruhákat, táskákat kapott, és persze luxusnyaralásokra is járnak. De azt mondja, az esküvő előtt hajlandó szerződést aláírni és lemondani minden jogáról. Mert bár élvezi, hogy kastélyban lakik, ahol takarítónőjük, házvezetőnőjük és kertészük is van, még erről is lemondana a szerelemért.

Allana, aki azt mondja, mindig is szerette az idősebb férfiakat, 2020 októberében találkozott Jeff-fel a Tinderen. Azt mondja: „Úgy döntöttem, hogy növelem a korosztályt a Tinderemen, mivel elegem van a velem egyidős, éretlen srácokból. 25-60 évesekre állítottam be, és másnap összefutottam Jeff-fel. A profilja arra késztetett, hogy megálljak, mivel a fényképén a ház előtt állt. Az életrajza szerint most fejezte be a restaurálását, ezért úgy gondoltam, hogy jó történetet mesélnék el a barátoknak, még akkor is, ha nem sikerül.”

A pár az első randit Jeff kastélyában töltötte, egy héttel később, a második randin pedig Marbellára vitte Allanát a férfi. Már itt szerelmet vallott a nőnek, aki boldogan fogadta a szavakat. Ahogy visszatértek a nyaralásból, össze is költöztek.

Találkozott Jeff két felnőtt gyermekével, Ninával – aki egyidős vele – és fiával, Josh-sal (21). Allana azt mondja, hogy ő és Nina gyakran járnak együtt szórakozni, miközben „jól kijön” Josh-sal.

 





 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás