„Könyörögtünk az orvosoknak”: soha többé nem ölelheti magához gyermekét a műtét után elhunyt anyuka





Rettenetes veszteség ez a családnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.21.
Módosítva: 2023.11.21.
műtét gyermek beteg édesanya

A nők számára a kinézet mindig kényes kérdés. Sokan valamilyen szolid sminkkel és frizurával próbálják feldobni a kinézetüket, vannak azonban olyanok, akik itt nem állnak meg. Az implantátumok a reneszánszukat élik, és nagyon sokan döntenek úgy, hogy valamilyen szépészeti beavatkozást kérnek. Egy 28 éves édesanya is fel szerette volna dobni a megjelenését, ebből azonban tragédia lett. 

NOVÁK Katalin
Nem látták el a kórházban az anyukát / Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A 28 éves osztrák édesanya nagyon szerette volna, hogy kicsit vastagabbak legyenek az ajkai. Éppen ezért az Instagramon keresett egy olyan kozmetikust, aki jó áron vállal ajakfeltöltéseket. Hamar meg is találta a számára szimpatikus „szakembert”, rövid idő múlva azonban kiderült, hogy nem lett volna érdemes ilyen beavatkozáson spórolni. Az injekció ugyanis végzetes, halálos reakciót váltott ki, aminek következtében egy kisgyerek édesanya nélkül fog felnőni. 

A hölgyet mindenki csak Dilbernek becézte, egy vidám, kedves nőként volt ismeretes. Európa több országában nem kell orvosi engedély ahhoz, hogy egy kozmetikus botoxot fecskendezzen emberekbe. A hölgy tehát egy szakképesítéssel nem rendelkező kozmetikust bízott meg a kezeléssel, aki azonban hatalmas károkat okozott. 

Hamarosan az anyuka rosszul lett, és érezte, hogy bedagadt a nyirokcsomója. A kedvese azonnal a kórházba szállította, az orvosok azonban nem voltak hajlandóak ellátni. Azt mondták, menjenek csak haza, majd elmúlik magától. Ez azonban nem következett be: az állapota drasztikusan romlott, mígnem a mentőnek kellett elszállítania. Szívelégtelenség miatt másnap elhunyt, mindössze két héttel a szörnyű kozmetikai beavatkozás után – írja a The Sun

Most a kicsinek anya nélkül kell felnőnie. Elvették tőlem az életem értelmét. Könyörögtünk az orvosoknak, hogy engedjenek be végre

– mondta a megtört férj. 





 





Ezeket olvastad már?
Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás