Fantom keseríti meg a lakók életét Erzsébetvárosban, felvétel is készült róla





Nincsenek biztonságban a szárítóra kiteregetett ruhák a VII. kerületben. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indít büntetőeljárást.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.10.02.
lakás erkély ruhalopó fantom

Ruhalopó fantom keseríti meg egy társasház lakóinak az életet az erzsébetvárosi Dob utcában. A feltételezett tettesről felvétel is készült, a lakók beszámolói szerint van, hogy nem egyedül indul az éjszakai beszerzőkörútjára. Információink szerint a férfi elsősorban a ruhaszárítóra kiterített ruhákra utazik, de gyerekjátékot és egyéb tárgyakat is lopott már.

A Dob utcai társasházban garázdálkodik a tolvaj Fotó: Google Maps

"Az egész házat körbejárják, a földszinttől az emeletig"

Gabriella öt éve él a lakásban férjével és két gyermekükkel, elmondása szerint nyár óta tapasztalják, hogy folyamatosan tűnnek el dolgok a lakások elől és az erkélyekről a társasházukban. Cipőket, ruhákat, sőt még gyerekjátékot is tulajdonítottak el tőlük.

A mostani sajnos már nem az első eset; fölszinti lakásban élünk és amit kiteszünk a folyosóra, vagy az ajtónk elé, azt elviszik. Loptak már tőlünk kiteregetett ruhákat, gyerekjátékokat, igazából bármit, ami mozdítható. Az egész házat körbejárják a földszinttől az emeletig

 - mondta az anyuka, akinél nemrég betelt a pohár és feljelentést tett a rendőrségen. Lapunknak elmondta, hogy a biztonsági kamera több alakot is rögzített, köztük a képen látható férfit.

A képen látható férfi lehet a ruhalopó fantom Fotó: Olvasói

A rendőrség is nyomoz az ügyben

A rendőrségre 2023. szeptember 29-én délután érkezett bejelentés, hogy a VII. kerületben egy Dob utcai társasház közös udvarán a szárítón lévő ruhákat ellopta valaki. A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen lopás miatt indít büntetőeljárást - tájékoztatta lapunkat a rendőrség.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás