Meghalt a vagány nagymama, aki ejtőernyős rekordot döntött





Az idős asszonyt a bejelentések szerint álmában érte utol a halál.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.11.
Módosítva: 2023.10.11.
halálhír idős kor elhunyt

Rekordot állított fel az a 104 éves, illinoisi nő, aki a közelmúltban még ejtőernyős ugrásban vett részt. Az idős asszony halálát, aki élete végéig aktív és életigenlő maradt, a héten egy közeli ismerőse jelentette be: mint mondta, Dorothy Hoffner álmában hunyt el.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Joe Conant, aki ápolóként dolgozik abban az idősek otthonában, ahol Dorothy élt, elmondta, hogy kora ellenére az asszony elképesztő energiával rendelkezett, és szellemileg is friss maradt.

Fáradhatatlan volt, folyamatosan haladt előre

– jellemezte az elhunytat Conant. Dorothy kifogyhatatlan energiáját jól jelzi az is, ahogy nemrégiben Ottawában egy profi tandemugró segítségével ejtőernyős ugrásban vett részt, 4100 méteres magasságból: ez volt egyébként a második alkalom, hogy kipróbálta ezt az extrém sportot, először 100 évesen volt benne része.

Conant hozzátette, hogy jelenleg a papírmunkát végzi, annak érdekében, hogy Hoffner bekerüljön a Guinness-rekordok Könyvébe, mint a világ legidősebb ejtőernyőse: a korábbi rekordot még a 103 éves, svéd Linnéa Ingegärd Larsson állította fel 2022-ben.

Nem állt szándékában megdönteni a rekordot, és nem is a nyilvánosság figyelmét akarta magára vonni. Egyszerűen csak ejtőernyőzni akart

– tette hozzá az ápoló, a Mirror beszámolója szerint.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás