Sírva búcsúztak kollégái a nyaralás közben elhunyt hős rendőrnőtől





Egész kapitánysága gyászolja a fiatalon elhunyt tehetséges rendőrt.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.05.
rendőrség rendőrnő gyász nyaralás

Meghalt egy rendőrnő, aki a görögországi Korfu szigetén nyaralt. A 22 éves tiszt nevét nem hozták nyilvánosságra, de a surrey-i rendőrségnél szolgált, és feltehetően egy „véletlen esés” következtében vesztette életét Kavoszban.

gyertya, gyász,
Képünk illusztráció / Fotó: shutterstock

A görög hatóságok úgy vélik, hogy a halálos sérülései összeegyeztethetők egy alacsony szintről történt véletlen zuhanással – írja az Independent.

„Szeptember 1-jén, pénteken szomorúan értesültünk egy rendőr hirtelen haláláról, miközben a görögországi Korfun nyaralt. Azon dolgozunk, hogy támogassuk mind a családját, mind az itteni kollégákat ebben a rendkívül nehéz időszakban. A haláleset körülményeinek kivizsgálását a görög hatóságok vezetik, és várjuk a további friss híreket tőlük, amint a vizsgálatokat lefolytatják” – közölték kollégáik. 

A Surrey-i Rendőrszövetség online nyilatkozatában hozzátette: „Lesújtó hír, hogy megerősítést nyert, hogy egy 22 éves surrey-i rendőrtiszt szolgálaton kívül, görögországi nyaralás közben meghalt. A tiszt nevét nem hozták nyilvánosságra, és a pénteki halálának körülményeit vizsgálják. A Surrey-i Rendőrszövetség gondolatai most a rendőr családjával, barátaival és közeli kollégáival vannak. Mind a szövetség, mind a rendőrség támogatja őket.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás