Robbantás Esztergomban: Helyszíni szóbeszéd szerint nem csak a rendőr halt meg- videó, fotók

Esztergom Búbánatvölgy nevű városrészében egy körözött bűnöző robbantott. Egy TEK-es meghalt, többen megsérültek.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.20.
robbantás Esztergom Terrorelhárítási Központ helyszíni szóbeszéd kórház

Rendőrautók, tűzoltók, mentők lepték el szerda este Esztergom Búbánatvölgy nevű családi házas városrészét. A Bors helyszíni beszámolója szerint még Budapestről is vezényeltek le egységeket, és az esztergomi kórház sürgősségi osztályára mindenkit berendeltek.

Fotó: Bors

Egy körözés alatt álló férfi fenyegetőzött robbantással, később pedig, amikor már rengeteg rendőr volt a helyszínen, köztük a TEK kommandósai is, beváltotta a fenyegetést. Meg nem erősített információnk szerint a halálos áldozat is TEK-es. Az első hírek szerint 6-7 sérült is lehet, több TEK-es és tűzoltó.

A helyszínen készült több fotót az alábbi képre kattintva tudod megnézni!

 

A helyszíni szóbeszéd szerint maga a robbantó is meghalt, de ezt nem erősítette meg senki - más információk szerint a tettes a súlyos sérültek között lehet.

A rendőrség hermetikusan lezárta a környéket. 

A helyszínre érkezett Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója is.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjének ígérete szerint hamarosan hivatalos közleményt adnak ki. 

A helyszíntől 4 kilométerre zajlik a Fidesz-KDNP őszi szezonnyitó frakcióülése, de a robbantásnak nincs köze ehhez. Az elhunyt rendőrtisztnek Orbán Viktor miniszterelnök is kifejezte a részvétét.


 

Top hírekHírlevél-feliratkozás