Drámai bejelentést tett az időutazó: ez a te életedre is hatással lehet - Videó!





A tartalomgyártó a közösségi oldalán jelentkezett a szomorú hírekkel. Nem ez lesz a legjobb év.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.20.
katasztrófahelyzet időutazó TikTokker

Egy titokzatos közösségi média-felhasználó, aki egy 2671-ből érkező időutazónak vallja magát, azt állítja, hogy 2024-ben súlyos természeti csapások sújtanak le a Földre.

Az időutazó szerint ezek a természeti csapások következnek majd be a jövő év elején Fotó: Pixabay

Eno Alaric, akit theradianttimetraveller néven is ismernek, több tízezer követőre tett szert, azzal, hogy szokatlan állításokat tett közzé a feltételezett jövőbeli eseményekről. Az alkotó korábban figyelmeztetett a Földdel kapcsolatos ikerbolygókra, de a földönkívüliekre is. Most azonban elárulta, hogy vár ránk a 2024-es év elején.

FIGYELEM! Igen, valódi időutazó vagyok, ezek a legrosszabb természeti katasztrófák, amelyek 2024 elején jönnek. 2024 rosszabb lesz, mint 2023, óvatosnak kell lenned, és tervekkel kell rendelkezned

- írta a több mint 600 ezer megtekintést elérő videójában az időutazó, majd sorolni kezdte a hamarosan bekövetkező eseményeket:

  • Január 29.: 5-ös és 6-os kategóriájú hurrikán alakul ki a Nap szélsőséges hőhulláma miatt. Az Egyesült Államokat, Mexikót és Dél-Amerika felső részét hurrikánok sújtják, milliók veszítik el otthonukat.
  • Február 17.: Az első f6-os tornádó lecsap a texasi Houston városára. Szinte az egész várost elpusztítja, ez lesz az emberiség történetének legpusztítóbb tornádója.
  • Április 2., délelőtt 11:06: A Richter-skála szerinti 9,8-as földrengés sújt le, az úgynevezett Big John, a Szent András törésvonalra. A természeti csapás több mint 45 percig fog tartani, aminek következtében San Francisco és más városok nagy része romokban hever majd.
  • Április 2., délután 14:48: Egy 750 láb (228,6 méter) magas mega-szökőár, amelyet Big John okozott, eléri a kaliforniai partvonalat. Ami a délelőtti pusztításból megmaradt, az ekkor teljesen megsemmisül, mint például San Francisco, az újjáépítési munkálatok pedig 2035-ig eltartanak majd.

Az időutazó követőit megdöbbentették a videóban elhangzott kijelentések. Egyesek a tartalomgyártótól azt kérdezgették, hogy a Földön máshol is várható-e az előbb felsorolt katasztrófák valamelyike.

Örülök, hogy nem az Egyesült Államokban vagyok. Biztonságban vagyunk Londonban?” - érdeklődött az egyik hozzászóló.

„Ijesztő dolgok” - jegyezte meg egy másik rémült kommentelő, akit a Daily Star idézett.

Íme az időutazó videós bejelentése:





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás