RETRO RÁDIÓ

„Rengeteg dolga lett volna még” – százak gyászolják a brutális balesetben elhunyt fiatal tűzoltót

Dániel autóbaleset áldozata lett, a fiatal tűzoltót bajtársak hosszú sora gyászolja.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.01.
Módosítva: 2023.08.02.
tűzoltó tragédia baleset gyász

A tragikus és szívszaggató halálesetről a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság adott hírt. Megtörten közölték: egy emberként gyászolják alig 25 éves, mindenki által kedvelt és szeretett őrmesterüket, aki hétfőn hajnalban hunyt el tragikus hirtelenséggel.

Százak gyászolják a lelkes, mosolygós, fiatal tűzoltót - Fotó: Pexels (illusztráció)

Dombai Dániel tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója, 2023. július 31-én, életének 25. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetésének időpontjáról később adunk tájékoztatást

 – írták

Dánielt a bajtársai mélyen gyászolják, a közösségi oldalakon szívszorító üzenetben köszöntek el tőle:

Élt 25 évet. Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok

– búcsúztatták kollégái, szerettei és ismeretlen tűzoltóbajtársak Dánielt. 

A szörnyű reggeli balesetben a kocsiban ülő sofőr azonnal meghalt, míg a mellette ülő 19 éves nő súlyosan megsérült (Fotó: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

A Bors információi szerint a férfi Veszprém megyéből származik, és már fiatal korában arról álmodott, hogy rendvédelmi szervnél dolgozhat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy rendészeti szakközépiskolában folytatta középiskolai tanulmányait. Ezután, bár úgy tudjuk, gazdasági szakon tanult tovább az egyetemen, mégis tűzoltónak tanult, később pedig itt is állt munkába. Mint mondták, imádta a munkáját, lelkes és kedves fiatal volt:

Kedves, udvarias, remek ember volt, aki előtt ott állt az egész élet. Nem hiszem el, hogy ilyen hamar kellett távoznia, még rengeteg dolga lett volna itt

– mondta a férfi egyik ismerőse. 

 

Hozzátette, hogy információi szerint Dániel autóbalesetben hunyt el.

A balesetről a rendőrség is hírt adott, az azóta már nem elérhető tájékoztatás szerint a 24 éves férfi és 19 éves női utasa a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében autózott, amikor – eddig nem tudni pontosan, hogyan – az árokba hajtott. Mint mondták, a kocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy már nem lehetett rajta segíteni és a helyszínen életét vesztette.

„A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők” – közölte a rendőrség. Az eset pontos körülményeit vizsgálják. 

 

Ezeket olvastad már?
Hol futhatsz ma össze a Mikulással Budapesten? Íme a helyszínek

Hol futhatsz ma össze a Mikulással Budapesten? Íme a helyszínek

Figyelmeztet a NASA: 20 ezer aszteroida tart a Föld felé

Figyelmeztet a NASA: 20 ezer aszteroida tart a Föld felé

Karácsony Gergely néhány éve még magasházakat akart Rákosrendezőre

Karácsony Gergely néhány éve még magasházakat akart Rákosrendezőre

Nincsenek szavak: albérlőjük végezhetett a házaspárral

Nincsenek szavak: albérlőjük végezhetett a házaspárral

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás