„Nem tudjuk abbahagyni a sírást!” – gyerekjátéktól fulladt meg a hét hónapos Melissza





Gondoskodó szülőknek tartják azt a párt, amelynek alig hét hónapos kislánya megfulladt egy lufitól.



Megosztás
Szerző: ML
Létrehozva: 2023.08.31.
Módosítva: 2023.08.31.
gyerekhalál tragédia gyász szülők

Szörnyű tragédia rázta meg a Somogy vármegyei Bujt: megfulladt egy alig hét hónapos kislány. A család háza elcsendesült az augusztus 29-én történt borzasztó eset óta. A ház udvarán látni a rengeteg gyerekjátékot, ám most már nem kacajoktól hangos a környéke.  A rokonok egymás után érkeznek és megpróbálnak a szülőknek mondani néhány vigasztaló szót. Nehéz a feladatuk, ugyanis Sándor és Erzsébet a legkisebb gyermeküket veszítették el. 

Árván maradt a babakocsi Fotó: TV2

A párnak három gyermeke volt: a négyéves Sanyika, a kétéves Denissza és a hét hónapos Melissza. A helyiek elmondása alapján a szülők mindig is megfelelően gondoskodtak róluk: otthonuk tiszta és rendezett, a kertet megtöltötték a gyerekjátékok. Sajnos végül épp egy ilyen játék vezetett a tragédiához. A Ripostnak egy neve elhallgatását kérő rokon arról beszélt: képtelenek felfogni, mi is történt.

Minden nap virrasztunk a temetésig. Összeomlottunk mindannyian, egyszerűen nem tudjuk abbahagyni a sírást. Egy szörnyű baleset történt, amiről senki sem tehet

– jelentette ki a gyászoló családtag, hozzátéve: Erzsébet épp a gyerekekkel játszott a kertben, amikor a szörnyűség megtörtént. Csupán egy pohár vízért szaladt be a nyári konyhába.

„Alig néhány másodperc alatt visszaért, de addigra a kis Melissza a testvéreitől kapott egy vízilufit, amit a szájába vett és lenyelt. A játék megakadt a torkán” – mondta a családtag. Jelenleg még nem tisztázott, hogy a játék töltve volt-e, és a baba kiszakította, vagy eleve üresen kapta meg.

Gyerekkacaj helyett csend uralkodik a ház környékén  Fotó: TV2

A vízilufi egy pár centiméteres, vízzel citromnyira nagyítható játékszer, amit dobálni szoktak a gyerekek. A szülőknek meg sem fordult a fejében, hogy milyen veszélyeket rejthet az ártalmatlannak tűnő játék. Erzsébet a nyári konyhából már arra tért vissza: kislánya fuldoklik. Azonnal felkapta a gyereket és rohant a szomszédba segítségért. Sajnos hiába próbáltak a lányka torkán lenyúlni, hogy kivegyék a lufit, nem jártak sikerrel. Természetesen a mentőket is értesítették. Rohamkocsi és helikopter is érkezett a helyszínre, de a csecsemő életét nem tudták megmenteni.

„Erzsébet és Sándor egyáltalán nem felelőtlen szülők. Az anya rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, az édesapa pedig két munkahelyen is helytáll, hogy a családját tisztességesen eltartsa. Futárkodik, és egy kukásautón is dolgozik. A szörnyű baleset után mindketten összeomlottak, nem tudják a sírást abbahagyni” – jelentette ki a tragédiát követően egy helybéli.
 





 





Ezeket olvastad már?
Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás