Megtörte egy férfi a lottóátkot? Különös módszert alkalmaz tíz éve





A férfinak még mindig megvan a nyereményének nagy része.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.07.
lottónyeremény lottómilliomos titok átok

Különös módszert alkalmazott az a kaliforniai lottónyertes, aki 10 éve jutott hatalmas vagyonhoz. A taktikája rém egyszerű, azonban nehezen kivitelezhető, nem mondta el az égvilágon senkinek, hogy nyert a lottón. A családtagjainak sem.

A kaliforniai férfi megnyerte a lottó főnyereményét /Fotó: Máthé Zoltán

A kaliforniai férfi névtelenül jelentkezett történetével a DailyStar szerkesztőségébe. Elmondta, hogy 10 évvel ezelőtt az 55 millió dolláros jackpotot sikerült megkaparintania a helyi lottózóban. Ez az összeg forintra átszámolva 20 milliárd forint. 

A nyertesnek nincsen felesége, sem pedig gyerekei, önmagára pedig alig költ, így még évekkel később is a nyereményének nagy része megvan. Az egész dologban azonban a legfurcsább az, hogy a családtagjainak sem mesélt a pénzről egyáltalán. Bár van egy nővére, és annak családja, illetve éltek még a szülei, amikor megkaparintotta az összeget, mégsem mesélt nekik róla. Magának pedig a magas életszínvonalát leszámítva annyit vásárolt, hogy vett egy kamiont, amivel dolgozik, illetve egy szép nagy házat, amiről a nővérének azt mondta, hogy csak béreli.

Most 67 éves vagyok, kényelmes életem van, nem költök sokat. A szüleim sosem kértek volna a pénzből, a mélyen vallásos nővérem pedig biztos rá akart volna venni, hogy adományozzak az egyháznak a pénzből. Én pedig nem támogattam semmilyen szervezetet

– nyilatkozta.

A férfi taktikájáról kikérték egy pénzügyi szakember véleményét is, aki felettébb támogatja az ötletet, és nem hiszi, hogy bármi rosszat tett volna a döntésével a nyertes.

Nem látok semmi kivetnivalót a döntésében, hogy úgy éli az életét, ahogy szeretné és ellenáll a késztetésnek, hogy bárkivel megossza a hírt. Élvezed a jó szerencsét és a kényelmes magánéletet ameddig csak tart. Mert a pénz egy idő után eltűnik, de az emlékek örökre megmaradnak

 – mondta el Quentin Fottrell pénzügyi szakértő a lapnak.

 





 





Ezeket olvastad már?
Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás