A Bikás Parkban folytatódik az Újbudai Családi futóverseny-sorozat





Az Összefogás XI. Sportegyesület a Fiatal Családosok Klubja támogatásával négyalkalmas családi futóverseny-sorozatot szervez Újbudán az egészséges, sportos életmód népszerűsítésére. Az eseménysorozat több száz újbudai család számára kínál egy sportos, játékkal egybekötött aktív szabadidős programot a hétvégékre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.14.
Módosítva: 2023.07.14.
Bikás Park családi futóverseny Ficsak

A futóverseny-sorozat második állomása a Bikás Park, a park futóköre. 2023. július  15-én szombat 18 órától várják a sportolni vágyó családokat és a média képviselőt.

Fotó: Ficsak

Az Összefogás XI. Sportegyesület közel 10 éve kapcsolódott be Újbuda sportéletébe, hogy mozgásra és közös sportolásra buzdítsa az újbudai családokat, akiknek rendszeresen sportos programokat – szabadtéri edzések, online edzések, sportágválasztó – szervez. A programok közül évek óta kiemelkedő az érdeklődés a családi futóversenyek iránt, ezért idén is, négyalkalmas családi futóverseny-sorozatot hirdettek meg a kerületben élőknek.

Szeretettel várnak mindenkit az Összefogás XI. Sportegyesület által szervezett Újbudai Családi Futóversenyek mind a 4 állomásán:

2022. 06. 10. szombat – Őrmező

2022. 07. 15. szombat – Bikás Park

2022. 09. 10. vasárnap – Feneketlen-tó

2022. 10. 01. vasárnap – Gazdagrét Dzsungel Park

 

A futóverseny fővédnöke: Simicskó István országgyűlési képviselő, védnökei:
Király Nóra, Ficsak, alapító, Szabó László önkormányzati képviselő és Balogh Péter, a Ficsak alelnöke.

 

„Családi futóverseny a Bikás Parkban” 

Időpont: 2023. július 15. szombat 18.00–20.30

 

Fotó: FICSAK

18:00 Helyszíni regisztráció kezdete

18:50 Bemelegítés 

18:55 köszöntő, Király Nóra

19:00 Ovis futamok kezdete

19:25 Ovis futamok eredményhirdetése

19:30 Sulis futamok kezdete

20:15 Családi futam Simicskó Istvánnal

20:20 Eredményhirdetés

 

Helyszín: Bikás Park, Futópálya (Metróállomás – Vahot utca közötti rész)

( 1119 Budapest, Vahot u. 8.)

Bővebb információ, nevezés >> 

https://osszefogas11se.hu/csaladi-futoversenyek-2023/

A futóversenyen a részvétel ingyenes!

Az előzetesen nevezők számára külön ajándékkal is készülnek a helyszínen. Interneten előnevezni 2023. július 14. péntek 12 óráig lehet, de korlátozott számban akár a helyszínen is 18 órától regisztrálhatnak az érdeklődők, akik a rajtszámok átvétele után már versenybe is szállhatnak. 

A futóversenyt korosztályos bontásban rendezik meg. A korosztályonkénti és nemenkénti futamok rajtjai folyamatosak lesznek. Az első futam rajtja – közös bemelegítés után – 19 órakor kezdődik. A célban minden gyermeket egészséges finomság vár, továbbá éremmel is jutalmazzák őket: nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdetnek.

A szervezők kérik, hogy a futóversenyre érkező családok mellőzzék a műanyag poharak használatát, és lehetőség szerint a rendezvényre saját kulacsot vigyenek, ezzel közösen támogatva az egészség- és környezettudatos életmódot bolygónk védelme érdekében.

Az Összefogás XI. Sportegyesület „Játssz és NYERJ!” játékos aktivitással is készül a futóverseny egyes futamait teljesítők számára. Minden résztvevő kis pecsételő füzetet kap, és aki legalább 3 eseményen részt vesz, az akár egy 50 000 Ft értékű Decathlon-utalványt is nyerhet.

 

 



 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás