Nem hiszed el, mit csinált a tyúkkal a TikTok két felkapott magyar videósa





Rita folyamatos meglepetésekkel készül a TikTok felhasználóinak: videósorozatában azt teszteli, hogy bizonyos tárgyakon mennyi és milyen fajta baktérium vagy gomba található. Na, de mit keresett Milénánál és a tyúkjánál, Etánál?



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.04.02.
Eta a tyúk teszt TikTok

Elképesztő magyarországi teszt készült a TikTokon! Készülj fel, ha megnézed, utána kétszer meggondolod, hogy puszilgasd-e a házi kedvenceidet!

Eta, a tyúk, a háttérben gazdája, Miléna (Forrás: Molnár Miléna)

A jelenleg Phd hallgatóként tanuló Gyuris Rita növényorvos TikTok csatornáján közel 140 ezer ember követi azokat a teszteket, melyek során a szakember bemutatja, hogy mindennap használt tárgyainkon, közlekedési eszközökön és sok minden máson mennyi baci vagy éppen gomba található. Rita most különös küldetésre indult: megkereste a TikTok legújabb sztárját, Etát és meglátogatta őket, hogy mintát vegyen a tyúk kapirgálójáról és szárnyáról is.

És hogy mi lett az eredmény? A videóból kiderül:

@plantprotecting A táptalajt Eta lábkörme kicsit felszántotta, de ez nem befolyásolja a kísérletet. 😊😆 A táptalaj veszélyes hulladék gyűjtőbe megy a kísérlet után. #agarlemez #agarplate #kísérlet #etatyuk #nekedbe #pusztuljonforyouba #láb #mikroorganizmusok ♬ eredeti hang - Plantprotecting Rita

A lábakról vett mintavétel közben még viccesen azt is megjegyezte Rita, hogy

nézzük meg, mi kerül a tyúkhúslevesbe.

Eta hősiesen viselte a mintavételt

Eta, a tyúk nemrég lett igazán felkapott a TikTokon, amikor is gazdája, Miléna vicces videókat kezdett el megosztani a tyúk mindennapjairól. Molnár Miléna immár több mint 135 ezer követővel rendelkezik a videómegosztó felületén és tartalmaival azt próbálja megmutatni, hogy milyen az élet az állatokkal – Etá kívül ugyanis még jó néhány állatot tartanak.

A friss videóban Rita még Eta tolláról is vett mintát, ami közben

Eta végig nagyon szigorúan követte az eseményeket

– mondta Rita.

Az, hogy Eta tollán milyen baktériumok vannak, kiderül Rita videójából:

@plantprotecting Milénánál jártam, Eta tolláról vettünk mintát. 🐔🪽 Az élőlényeken, tárgyakon ilyen mennyiségben nem tud felszaporodni mikroorganizmus, csak a speciális táptalajon. A videó csak érdekesség. 😊 A táptalaj veszélyes hulladék gyűjtőbe megy a kísérlet után. #eta #etaatyúk #teszt #agarlemez #agarplate #nekedbe #pusztuljonforyouba #microorganismos #mikroorganizmusok #bakterium ♬ eredeti hang - Plantprotecting Rita

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás