Elképesztő bűncselekmény! Négy férfi bedrogozta a feleségeit, hogy felváltva szexelhessenek velük





Az eset után rendőrségi ügy kerekedett a dologból, és hosszú évekre rács mögé kerülhetnek az orgia résztvevői.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.06.
szexuális erőszak

Összesen 7 szingapúri férfiról derült ki, hogy részt vettek azon a beteges szexorgián, amely során kábítószerek segítségével kábították el a feleségeiket, és közülük négyen meg is erőszakolták egymás feleségeit. A perverz bűncselekmény során volt olyan résztvevő, aki még videóra is vette, hogy a többiek szexuálisan bántalmazzák a magatehetetlen nőket.

7-en voltak a helyszínen az orgiánál, közülük 4-en meg is erőszakolták a magatehetetlen nőket /Fotónk csak illusztráció/Fotó: Shutterstock

A 35–45 év közötti férfiak közül a négy „aktív” résztvevő 19 évtől 23 évig terjedő börtönbüntetésre és 24 botütésre számíthat. A két személy, aki bár a helyszínen volt, de nem vett részt a fizikai bántalmazásban, ők szerényebb, 11-től 16 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetőek. A 7. férfi számíthat a legnagyobb büntetésre, ugyanis bár ő még nem tisztázott, hogy részt vett-e az aktusokban, szervezőként tevékenykedett az eseményekben. A csoport úgy bukott le, hogy az orgia után hónapokkal az egyik feleség megtalálta férje mobiljában az incidens során készült felvételeket. Volt egy nő az áldozatok között, aki a drogfogyasztás ellenére felébredt, és elhagyta a helyszínt, így az ő partnerére nem tudták rábizonyítani, hogy benne volt-e a perverz akcióban. A férfiak közvetlen nem ismerték egymást, hanem egy internetes fórumon találkoztak, és ott is beszélték meg az akció részleteit – számolt be róla a Mirror.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás