Tragédia: haldokló anyából operálták ki a csecsemőt, akinek minden családtagjával végzett a Covid

Egy héten belül az egész család belehalt a koronavírus szövődményeibe Oroszországban, de az állapotos anya gyermekét sikerült megmentenie az orvosoknak



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.06.
Oroszország koronavírus családi tragédia

Szinte fel sem lehet fogni azt a családi tragédiát, ami Oroszországban történt. A külföldi sajtó beszámolója szerint a koronavírus egy egész családdal végzett, ráadásul mindez egy héten belül zajlott le. A 64 éves édesapa, a 61 éves édesanya valamint a 36 éves lányuk is belehalt a vírus szövődményeibe. A fiatal nő ráadásul nyolc hónapos terhes volt, de a babáját óriási szerencsével sikerült megmentenie az orvosoknak.

Fotó: Getty Images

A tragédia részleteiről a család egyik közeli hozzátartózója mesélt a fontanka.ru nevű hírportálnak. Állítása szerint az édesapa októberben egy szívműtéten esett át. A feltételezések szerint a család a kórházban kaphatta el a fertőzést.

A 64 éves férfit az operáció után kiengedték a kórházból, de egy nappal később már a koronavírus súlyos tünetei miatt szállították vissza. Az apa november ötödikén vesztette életét, három nappal később pedig a lánya is életét vesztette. A családból utoljára a 61 éves anya adta fel a harcot, de már ő sem foghatta kezébe az elsőszülött unokáját.- írja a Ripost.

Azt kijelenthetjük, hogy ez egyike azon sokkoló történeteknek, ami jelen korunk pestise, a koronavírus számlájára írható. A történetben az orvosok bravúros életmentése mindenképpen pozitív, bár születése napjától kezdve árva az oroszországi csecsemő.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás