Szörnyű dráma, átadta az iskolatáskáját a barátjának, majd a vonat elé lépett a kamasz





A tizennégy éves fiú halála többször is jelezte, hogy véget vet az életének.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.12.
dráma

A fiú már évek óta folyamatosan beszélt öngyilkossági szándékáról iskolatársainak, de a gyerekek viccnek gondolták a fiú szavait, és nem jelezték a tanáraik felé, hogy osztálytársuknak visszatérő öngyilkossági késztetései vannak.

Sam Connor egy szalézi rend által fenntartott egyházi iskolába járt, tanárai állításai szerint, semmiféle olyan viselkedést nem tapasztaltak nála, ami aggodalomra adhatott volna okot.

A kisfiú halála miatt az anya a bírósághoz fordult, ahol azt mondta, hogy jelezte az iskola felé, hogy fia szorongásos zavarokkal küzd, de csak annyit mondtak neki, hogy „várólistára helyezik” a gyermeket – írja a Mirror.

A fiú halála előtt szerette volna egy barátjának átadni lakáskulcsát és telefonját, mivel, mint mondta, öngyilkos lesz, de a társa nem vette el tőle a holmikat, helyette azt mondta, „hosszú életed lesz”. Végül Sam átadta a táskáját az egyik osztálytársának és a vonat elé vetette magát.

A gyerekek a bíróságnak arról is beszámoltak, hogy Sam elmondta nekik, hogy az egyik könyvében találnak majd egy listát azokról az emberekről, akik hibáztathatók azért, ami tenni fog. A listán két tanár neve is szerepelt, de a bíró nem talált semmilyen bizonyítékot a felsorolt tanárok és a gyermek közötti lehetséges konfliktusra.

A tárgyalás tovább folytatódik.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás