RETRO RÁDIÓ

Dobos Evelin: Ez az első alkalom, hogy intim jelenetben vettem részt





Dobos Evelin a Megafilm és az MTVA koprodukciójában készülő Tündérkert című történelmi thriller egyik női főszerepét, Palocsai Annát alakítja. Báthory Gábor ifjú feleségeként sokan azt gondolnák, igazi naiva karakter, azonban Evelin élménybeszámolója alapján Anna komoly utat jár be a Helmeczy Dorottya–Kálomista Gábor producerpáros nevével fémjelezett sorozatban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.24.
Tündérkert

– Anna érzékeny, érzelmes, türelmes, jól nevelt, értelmes lány, akinek a személyiségszerkezete rohamtempóban kezd kiszélesedni, miután férje egy év távollét után hazatér és elkezdhetik közös életüket. Én magam a karakter igazságát keresem, hogy értelmezhető legyen minden döntése mögötti állítás. Az a fontos, hogy érvényes legyen minden gondolata, függetlenül attól, hogy morálisan én mit gondolok. Hihetetlen izgalmas lekövetni és megvalósítani azt a folyamatot, ahogy lányból nővé érik – mesélte Evelin.

Fülledt jelenetek

Az eddigi beharangozók alapján nemcsak egy akcióban és intrikában dús thrillert láthatnak jövőre a köztévé nézői, de fülledt jelenetekben sem lesz hiány. A színésznő kezdetben nagyon izgult az erotikus jelenetek miatt, ám gyorsan kiderült, nincs mitől félnie.

– Ez az első alkalom, hogy intim jelenetben vettem részt. Nagyon sokat segített, hogy előtte a rendezővel Madarász Istivel, az intimitáskoordinátorral és az érintett jelenetekben szereplő partnere(i)mmel részletesen átbeszéltük, kockáról kockára, hogy mikor, mi, milyen szögből, hogyan fog látszódni majd. Az is megnyugtató, hogy semmi öncélúság nem volt ezekben a jelenetekben, van hozzáadott értéke tartalmi és művészi szempontból is. Arról nem is beszélve, hogy a vezető operatőr, Garai Gábor olyan képeket alkot, amelyek a legszebb festményekhez hasonlíthatóak. Teljes mértékben biztonságban éreztem magam. Olyan légkört teremtett Isti és a kis ministáb, akik bent lehettek, hogy egy pillanatra sem éreztem magam kiszolgáltatottnak. Nyugalomban és bátran tudtunk dolgozni mindannyian. Az egy vidám nap volt, szinte családias légkörben – mesélte a színésznő.

Fotó: Megafilm/DT

Nők minden mennyiségben

A Katona Péter Dániel és Bokor Barna főszereplésével készülő produkcióban nagy hangsúlyt kapnak a karakteres, fajsúlyos női karakterek, amit Evelin is csak megerősíteni tudott a lapunknak.

„Minden fontos női archetípus megtalálható ebben a sorozatban, ezért is lesz egyedi és izgalmas a végeredmény. Megtisztelő, hogy olyan színésznők mellett dolgozhatok, mint Balsai Móni, Szamosi Zsófi, Gáspár Kata, Szőke Abigél és még sorolhatnám. Felnézek rájuk, tisztelem őket és inspirál a velük való közös munka. A hangulat mindig szuper, amikor ilyen-olyan felállásban összekerülünk a smink/haj buszban. Sokszor azon nevetünk, hogy milyen jó kis film lehetne azokból a beszélgetésekből is, amik ott hangoznak el” – mondta nevetve Evelin.

Fotó: Megafilm/DT

A babonás színésznő

Evelinnek – sok más művészhez hasonlóan – megvannak azok a szokásai, babonái, amelyek nélkül nem indulhat el a forgatás. „Ami a forgatáson kívül is egy kényszerességem, hogy öltözésnél először mindig a jobb lábamra veszem fel a cipőt és a jobb karommal bújok bele a ruhába. Tehát olyan soha nincs, hogy először a bal lábamra húzom fel a zoknit, vagy a cipőt – mesélte nevetve a színésznő.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás