„Ez már nem áll jól” – aggódnak a rajongók, túl sokat fogyott Zoltán Erika?

Az énekesnő drasztikus átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Zoltán Erika több mint húsz kilót fogyott, és a jelek szerint még mindig nincs vége a súlyvesztésnek. A rajongók most már attól féltik, hogy valami baja lesz.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.10.10. 13:30
Módosítva: 2024.10.10. 15:36
kritika beszólás fogyás

Zoltán Erika világéletében jó kondícióban volt, köszönhetően a táncnak. Az énekesnő azonban az elmúlt években – szerinte – sokat felszedett magára, ami annyira zavarta, hogy elhatározta, életmódot vált. Erika a tőle megszokott intenzitással vágott bele a diétába, aminek mostanra szemmel látható eredménye lett: utoljára talán húszévesen lehetett ennyire csinos a híresség. Bár van, akinek még így sem tetszik... 

Zoltán Erika
Elképesztő változáson ment keresztül az énekesnő, ugyanakkor van, akit aggaszt Zoltán Erika fogyása (Fotó: Mediaworks-archív)

Zoltán Erika új külseje

Az énekesnő a nagy fogyása után érthetően jól érzi magát a bőrében, és szívesen oszt meg magáról friss fotókat a koncertjei előtt, alatt és után is. A rajongók hálásak is azért, hogy folyamatosan szemmel követhetik, hogy merre jár, azonban vannak olyanok is, akik szerint Erika most már túlzásba viszi a fogyást, és az egészségével játszik. A rajongók természetesen hangot is adnak az aggodalmuknak, a legtöbben az énekesnő Instagram-oldalára írják le a véleményüket: 

„Nagyon vékony vagy, ez már nem áll jól!”

„Figyúzzááá... most már ne fogyj tovább... Nem lesz jó!” érkeztek az ilyen és ezekhez hasonló tartalmú kommentek, melyekre az énekesnő egyelőre nem válaszolt. Tény, hogy Zoltán Erika nagyon nagy harcot vívott a túlsúllyal, ami az elmondása szerint a változókornak tudható be. 

Ez egy hosszú történet, mint ahogy mögöttem is jó pár év áll. 50 után indult el nálam a klasszikus klimax, ami engem alaposan megrángatott, és majdnem tíz évig tartott. Azalatt bármit kezdtem magammal, bármilyen edzésformát próbáltunk ki, akármit csináltam, minden eredménytelen volt... Aztán végre lecsengett a klimax, és visszakaptam magamat

mesélte korábban a TV2 Mokkában Erika. 

Ennek fényében pedig érthető, hogy az énekesnő miért nem tud betelni a fitt formájával, és miért nem törődik azokkal, akiknek esetleg nem tetszik a régi-új Zoltán Erika. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás