Szívszorító: gyászol Katalin hercegné, titokban üzent

A hercegné mélyen átérez minden szívfájdalmat. Még a kiegészítőivel is a reményt sugározta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.15. 08:30
katalin hercegné gyász remény Vilmos herceg üzenet

Katalin hercegné szimbolikus ékszert viselt, miközben gyászoló családokkal találkozott Southportban. A walesi hercegné a nyáron Southportban elkövetett késelés áldozatainak családjaival, valamint a mentésben résztvevőkkel beszélgetett. A támadásban három gyermek vesztette életét. 

A szívszorító találkozóra a hercegné egy különleges jelentéssel bíró ékszert választott: Catherine Zoraida arany páfrány alakú fülbevalóját, amelyet már egyébként korábban is viselt.

A páfrány sok kultúrában a megújulást, kitartást és új életet szimbolizálja, mivel képes nehéz körülmények között is növekedni. A páfrányokat gyakran a tündérekkel és a varázslattal is összefüggésbe hozták. A szakértők úgy vélik, a hercegné még a kiegészítőivel is azt üzente a gyászolóknak, hogy erősnek kell maradniuk.

Katalin és férje, Vilmos herceg mintegy fél órát töltött a nagy veszteséget szenvedett gyászolókkal. A hercegné több embert is megölelt, korábban pedig férjével részvétét fejezte ki, valamint méltatta a mentőszolgálatok munkáját - írja a vanityfair.com.

Mint azt megírtuk, Katalin maga is nagy küzdelmet vív. A hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, melyet követően hónapokon át tartó kemoterápiás kezelést kapott. A kemoterápia mostanra befejeződött, de a teljes gyógyuláshoz vezető út rögös. A történtek hatására a háromgyermekes anyuka teljesen átértékelte az életét, ezért is érintette mélyen a mostani találkozó, hisz számára is a család a legfontosabb.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás