Cukiságbomba: 1 éves lett, meseszép baba Kiss Endi legkisebb lánya

A Hooligans dobosának tavaly született meg a legkisebb lánya. Kiss Endi cuki fotón mutatta meg, hogyan ünnepelték a kis Alba első születésnapját.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.15. 13:15
Módosítva: 2024.10.15. 14:25
Kiss Endi lánya születésnap

A Hooligans dobosa vérbeli rocker, de lányai még az ő szívét is meglágyítják. Kiss Endi nagyon büszke a lányaira, és mindig is aktívan részt vett az életükben, sőt, volt párjaival szintén nagyon jó kapcsolatot ápol. Alba, a zenész legkisebb lánya tavaly október 12-én látta meg a napvilágot és mindenki rajong érte. A kislány születése óta nagyon kiegyensúlyozott és mosolygós gyerkőc. 

Kiss Endi
Kiss Endi Hooligansben végzett munkája mellett lányai is kulcsszerepet játszanak a dobos életében 
Fotó: Mészáros János

Kiss Endi párja és kislánya társaságában szerepel egy hétvégén megosztott képén, amelyen a csöppség első születésnapját ünnepelik. Bár a kis Alba erre még nem fog emlékezni, ha később szüleik megmutatják neki, biztos, mosolyogva nézi majd, hogy egy olyan tortát kapott, ami rózsaszín mázzal van bevonva és a saját neve szerepel rajta.

Kiss Endi kislánya egy éves lett
Kiss Endi Linda és egyéves kislányuk társaságában büszkén mosolyog Fotó: Kiss Endi Instagram

Kiss Endi: „Mindent megteszek értük”

A Hooligans dobosa korábban elárulta, sosem volt számára kérdés, hogy egyszer majd lesz gyermeke. De mégis minden alkalommal bepánikolt, amikor kiderült, hogy a párja terhes. Endi ennek ellenére rajong négy lányáért, aki számára elmondása szerint nem csupán vasárnapi apuka, hiszen nyáron nagyobbik lányaival még nyaralni is elment.

Nemrég elutaztunk Spanyolországba nyaralni, csak mi négyesben a három idősebbel. Előtte Rómában voltunk, a csajom, Lindácska addig itthon volt Albával. Mindent megteszek értük, és azt is tudják, hogy velem mindenről lehet beszélni. Szerencsére jóban vannak, édestestvérekként tekintenek egymásra, és imádják a kicsi Albát. Mindig meghatódom, amikor látom őket együtt. Szerencsés vagyok, mert gyönyörű nők vesznek körül. Lehet, hogy le is cserélem jó csajokra a zenekar csúnya pasijait!

– viccelődött korábban Kiss Endi a Hot! magazinnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás