Hoppá! Megmutatta ritkán látott párját Kiss Endi

A Hooligans dobosának három anyától, négy gyermeke született. Kiss Endi legkisebb lányát, Albát gyakran látni apukája Instagram oldalán, de párját szinte sosem mutatja meg.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.14.
Kiss Endi szerelem barátnő

A népszerű zenész legnagyobb örömére negyedik gyermeke is kislány lett. Kiss Endi ugyanis imád lányos apuka lenni, bármit megtesz értük. A Hooligans dobosának csemetéi három különböző nőtől születtek, de úgy szeretik egymást, mintha mindnyájan édestestvérek lennének, a zenész ráadásul az anyukákkal is jó viszonyban maradt. 

Kiss Endi
Kiss Endi imádja, hogy csak lányai vannak (Fotó: TV2)

Kiss Endi közös fotót posztolt párjával

A rocker nem bánja, hogy 53 évesen újra édesapa lett, sőt! Kiss Endi igazi rocker szülő, de nem jön zavarba attól sem, ha pelenkázni, vagy fürdetni kell. Három idősebbik lánya imádja a most 9 hónapos legkisebb testvérüket, gyakran vannak együtt mindannyian. 

A csajomnak, Lindának első gyermeke, így hagyom, hadd jöjjön bele, nem akarok semmibe beleszólni” – mondta Kiss Endi korábban a Ripostnak. 

De egyébként ha úgy van, mindenben segítek, fürdetek, pelenkázok, öltöztetek, én ezt a részét is imádom az apaságnak. Ha látom, hogy Linda fáradt, akkor szó nélkül átveszem a kicsit. Érdekes egyébként, hogy korábban azt gondoltam, a három gyönyörű lányommal teljes az életem. Úgy voltam vele, már nagyok, már nem szorulnak úgy rá az én segítségemre, tehát jöhet újra a bulizós korszak. De Alba érkezésével ennek off és úgy érzem, fentről kaptam őt, hogy ezzel megmentsem. Mert ha én belevetem magam, akkor nagyon nehezen keveredem ki belőle…

A zenész párja egyébként nem szeret szerepelni, ezért is meglepő, hogy most közös családi képet posztoltak kislányukkal. 

Kiss Endi
Kiss Endi párját ritkán mutatja meg, nem szeret szerepelni (Fotó: Instagram)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás