Teljesen kiakadt Jákob Zoli, borzalmas dolog történt vele

Felháborító átveréshez használták Jákob Zolit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.10. 19:45
átverés Jákob Zoltán Jákob Zoli

Jákob Zoli Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki rengeteget jótékonykodik, rászorulóknak segít, és még azokat is rendszeresen meglepi valamilyen elképesztő ajándékkal, akik követik őt a közösségi oldalain. Az üzletembernek aranyból van a szíve, de sajnos így sem tudott elkerülni egy borzalmas dolgot.

Jákob Zoltán / Fotó: Szabolcs László

Jákob Zoltán elmondta, hogy csúnyán visszaéltek az arcával, nevével és még a hangjával is.

Internetes csalók a mesterséges intelligencia segítségével kamuvideókat gyártottak Jákob Zoliról, aki a felvételeken tört magyarsággal invitálja az embereket értékes játékokra. Sajnos egyre többször fordult elő ez a felháborító átverés, sőt, volt olyan illető is, aki megállította a hírességet, és kérte tőle az okostelefont, amit a csalók által indított játékban megnyert.

Jákob Zoli elmondta, hogy sosem szabad bedőlni ezeknek az átveréseknek, mindig résen kell lennie az embereknek, és érdemes ilyenkor utánanézni a dolgoknak. Ő csak személyesen ad ajándékot, és rettenetesen felháborítja, hogy ilyen gusztustalan módon visszaéltek vele, hiszen rengeteg embernek okoztak csalódást az elkövetők – ráadásul állítólag nem is igazán van erre ellenszer, hiszen a csalók folyamatosan új átverős oldalakat hoznak létre.

Itt lehet megtekinteni a Tények riportját az esetről:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás