Négy éve gyászol Freddie: így próbálja túltenni magát a veszteségen

Az énekes szerint ezen nem lehet túlesni. Freddie számára a mamája mindennél többet jelentett.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.26. 20:30
Freddie beszámoló mokka

Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie a Mokka vendége volt és egy érzelmekkel teli beszélgetésben vett részt. 

fehervari alfred gabor freddie FA 8318
Freddie koncertsorozata a Lélekbúvár nevet kapta (Képünk illusztráció) Fotó: MW

Freddie beszélt jóról és rosszról is

4 éve vesztette el szeretett nagymamáját, aki nagy szerepet játszott Freddie neveltetésében, ugyanis az énekes az elvi alapokat és az értékrendjének kialakulását tőle kapta meg, és ezeket a tanításokat igyekszik a gyermekeinek is átadni. Az énekes azt is megosztotta, hogy milyen gesztussal őrzik nagymamája emlékét:

A hiánya alapvetően áthidalhatatlan, éppen ezért egy ilyen családi hagyománnyá kezdi el kinőni magát az, hogy hiába nincs már közöttünk a születésnapján, október 8-án egy ilyen összejövetel keretein belül igyekszünk rá emlékezni.

A jó hangulatú összejövetel során előtörtek a régi emlékek, a történetek és maga a nagymama személye is. Ezt követően Freddie Charlieval való közös zenéléséről mesélt, ami számára hihetetlen élmény volt, ugyanis nem tudja senkivel összevetni Horváth Károly nagyságát. Arra is kitért Freddie, hogy miként vélekedik a nagy múltú énekesről:

Én őt olyan magas polcon tartom és olyan sokat jelent számomra a munkássága, annyi élmény és korán, már gyerekoromtól kezdve velem él a munkássága, Cserháti Zsuzsáéval együtt, amivel egyszerűen nem tudok mellé senkit sem állítani, megversenyeztetni és talán innen ez a kultusz.

Freddie és Charlie egy közös dal erejéig fogják énekelni Charlie slágerét, a Nézz az ég felé című számot, majd az énekes egy számos helyszínt magával foglaló turnéba kezd Magyarországon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás