Cserpes Laura gyászol: „Bearanyoztad az életünket”

Az énekesnő szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán. Cserpes Laura elveszítette a kutyáját, aki tizenhat éven keresztül volt az élete része.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.09. 11:00
Módosítva: 2024.10.09. 14:32
cserpes laura kutya gyász

Cserpes Laura Instagram-oldalán adta hírül követőinek, hogy elveszítette kiskutyáját. Az énekesnőt kerestük telefonon, de nem szeretne nyilatkozni a témában, nagyon friss a dolog és mint mondja, kiírta magából az érzéseit. Hogy váratlanul történt mindez, vagy már számítottak rá, nem tudni, mindenesetre hiányozni fog a családnak.

Cserpes Laura
Cserpes Laura a második veszteséggel néz szembe ebben az évben Fotó: Markovics Gábor

Egy kutya elvesztése mindig nagy fájdalom

Az énekesnő megható sorokkal emlékezett meg, amelyből kiderül, hogy Daisy 16 éven át volt velük, részese volt sok sírásnak és nevetésnek a családban és sok vicces történet fűződik hozzá. : „Az ember csak éli az életét, telnek a napok, hónapok, évek, és közben néha észre sem vesszük, mennyi kincs vesz minket körül” – kezdi Laura. 

Soha életedben nem lettél teljesen szobatiszta, de mi így szerettünk nem láttam kutyát úgy tévézni, mint téged, ezt akkor tudtam meg először, amikor az ágy alatt remegtél pár hónapos korodban, mert a jegesmedvékről szóló természetfilm halálra rémített. Alig hallottál és láttál már, és néha kellett negyed óra, míg megismertél minket, de akkor viszont olyan kitörő örömmel ugráltál ránk, mint 3 hónapos korodban, amikor hazahoztalak. Sosem felejtem el a tekintetetedet, amibe annak idején beleszerettem, a bájosságodat, kedvességedet…

Laura végül így búcsúzott:

„Köszönöm, hogy minket választottál gazdáidnak, bearanyoztad az életünket, amíg itt voltál velünk! Soha nem fogunk téged elfelejteni Doccika.”

Cserpes Laura idén a nagyiját is elveszítette

Az énekesnő az Ázsia Expressz idei, ötödik évadában édesapjával vett részt a realityben, amelyet végül fel kellett adniuk, mert a forgatások közben tudták meg, hogy István édesanyja, vagyis Laura nagymamája meghalt. A szomorúság óriási volt a szívükben, így hezitálás nélkül döntöttek és átadták helyüket a hajsza végén. Bár a két gyász értelemszerűen nagyon különbözik egymástól, mégsem lehetett könnyű az énekesnőnek, hogy a második veszteséget kell feldolgoznia pár hónapon belül. Vélhetően újdonsült férje mellette áll és mindenben támogatja őt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás