Hatalmas bejelentést tett Cserpes Laura: hozzáment titokzatos szerelméhez

Cserpes Laura nem szokott a magánéletéről beszélni, ám most kivételt tett és hatalmas bejelentést tett.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.09.06.
Cserpes Laura szerelem házasság

Mindig féltve óvta magánéletét Cserpes Laura, aki most először beszélt arról, hogy fenekestől felfordult az élete az elmúlt hónapokban. A Tények Plusznak nyilatkozva hatalmas bejelentést tett: az elmúlt héten örök hűséget fogadott titokzatos szerelmének.

a20200701_Dorko_Sajtáj_sztarokkal_MG_RP_060
Fotó: Markovics Gábor

A gyönyörű énekesnő 2012-ben két év házasság után vált el a Megasztár felfedezettjétől, Fekete Dávidtól, az utána lévő években pedig sokáig nem volt szerencséje a szerelemben. Bár rövid ideig együtt élt Berki Krisztiánnal és Gyurta Dániellel is, az igazi boldogság csak később, egy titokzatos civil férfi oldalán talált rá. Cserpes Laura és kedvese rendkívül óvják szerelmüket a nyilvánosságtól, így csak az énekesnő által megosztott képeken és videókon látható szerelmes pillantásokból lehet következtetni arra, hogy a 36 éves énekesnő ragyog és végre rátalált a boldogság.

Most kiderült, Cserpes Laura és párja augusztus 31-én örök hűséget fogadott egymásnak. 

"A lánykérés májusban történt, az Ázsia Expressz forgatása után, amit titokban tartottunk, aztán viszonylag gyorsan eldöntöttük, hogy miért is várnánk olyan sokat, hát házasodjunk össze" – árulta el boldogan a Tények kamerái előtt az énekesnő.

Az esküvőről, melyet családi környezetben, egy diófa alatt, Badacsonyban tartottak meg, mindössze a családtagok és a legközelebbi barátok tudtak. A különleges napnak egyébként a dátuma is megható jelentéssel bír, ugyanis Laura és kedvese az énekesnő nemrégiben elhunyt, imádott nagymamájának születésnapján mondták ki egymásnak a boldogító igent.

"Nagyon keveset beszélek a magánéletemről, de ennek nyilván oka van. Ezt féltem a legjobban, mert megtanultam, hogy ami a legfontosabb, azt kell óvni leginkább, de azt elmondhatom, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek egy olyan emberrel, aki engem tényleg úgy szeret, ahogy vagyok" – fogalmazott az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy kedvesével való megismerkedésük nagyon természetes volt.

"Valahogy az első pillanattól kezdve éreztem azt, hogy engednem kell annak a történésnek, ami most itt éppen zajlik az életemben" – fogalmazott.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás