Cserpes apuka kitálalt: Amit Laurától kaptam, az brutális volt…

A TV2 kaland-reality-je afféle igazságszérumként is hat a résztvevő párosokra. Kollégánk az Ázsia Expressz első etapjának végén beszélgetett Cserpes Laurával és édesapjával, akik bizony annak idején komoly csatákat vívtak egymással.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.09.11.
cserpes laura lázadás kamaszkor

Cserpes Laura láthatóan remek döntés hozott, amikor édesapját kérte fel arra, hogy kísérje el őt az Ázsia Expressz embert próbáló kalandjára. Hiszen ki ismerhetné jobban az énekesnőt, mint az a férfi, aki már minden létező harcot megvívott vele a maga idejében. Hogy ezekből a harcokból ki került ki győztesként... Nos, mondhatnánk, hogy hol ez, hol az. Cserpes Laurával és Cserpes Istvánnal a Fülöp-szigeteken beszélgettünk.

Ázsia Expressz
Cserpes István tekintetében minden benne van (Fotó: Bors)

Cserpes Istvánt megdöbbentették az Ázsia Expressz kihívásai

Sok mindent kibírtam mellette és fel sem merül bennem, hogy ez kölcsönösen is igaz. Itt mindenképpen én vagyok az, aki mindent elviselt.

Sőt, mondjuk ki, áldozat vagyok

kezdte nevetve egy manilai szálloda halljában ülve Cserpes Laura édesapja. István szavaiból azonban kitűnt, hogy tényleg lenne mit mesélnie az egykor volt lázadó kamasz Lauráról, így lapunk munkatársa nem is engedte, hogy István gyorsan ellapozzon a témáról. „Amikor felkért erre a versenyre társnak, arra gondoltam, hogy én már mindent megéltem mellette, így nem érhet meglepetés. Mostanra azért már tisztán látszik, hogy ez a feltevésem nem igazán tükrözi a valóságot, és itt most nem is rá gondolok, hanem a feladatokra, amiket itt kapunk.”

Sok mindent kihoz ez a játék belőlünk érzelmileg. Vívunk, aztán megnyugszunk…

folytatta az ismert magyar vállalkozó, majd kitért arra, miért is gondolja, hogy a ma már leginkább visszafogottságáról és szerénységéről ismert énekesnő milyen volt kamaszként.

Ázsia Expressz
Cserpes Laura és édesapja együtt vágtak bele az Ázsia Expressz 2024-es évadának kalandjaiba (Fotó: Bors)


„Tudtam, hogy mindketten utálják...”

Laura a legcsodálatosabb kisgyerek volt, akit valaha ismertem. Aztán az élet törvénye szerint ugye nőni kezdett, és elért egy kort, amikor valami szellem kiszabadult a palackból, amire egyáltalán nem számítottunk. Amit a ”mintagyerek” után, főleg én kaptam, az valami egészen brutális volt.

Persze részleteket nem árulhatok el, de annyit mondhatok, hogy azokban az években nagyon szerettem hajnal ötig ébren lenni.

 Mert muszáj volt…” fogalmazott nagyon finoman a Cserpes apuka, akitől lánya vette át a szót, és beismerte, bizony nem volt vele könnyű dolga a szüleinek.

Valóban lázadó kamasz voltam. Valami őrült vágy támadt bennem, hogy a barátaimmal bulizzak, de szerintem ezzel mindenki így van.

„Talán csak azért érdekes információ ez rólam, mert az imázs, amit megszoktak tőlem, az nagyon nem ez. Az is igaz, hogy akkoriban a lázadás minden formáját bemutattam. Szép ruhák helyett, csak feketét voltam hajlandó hordani, mert tudtam, hogy mindkettejük utálja ezt a színt” ismerte be stábunknak az Ázsia Expressz forgása alatt Cserpes Laura. A beszélgetésből egy ponton kiderült, hogy István néha bizony cinkosként állt lázadó lánya mellett.

Ázsia Expressz
Cserpesék megvívták a saját harcaikat (Fotó: Bors)

„Igen ám, csak közben kitört a vihar...”

Volt egy este, amikor elém állt és közölte, hogy szeretne elmenni egy diszkóba. Próbáltam elvenni a kedvét és magyaráztam neki, hogy az nem neki való, mert ott sokan vannak, hangos a zene, stb… Persze, hogy féltettem, hát 15 lehetett akkoriban. Valahogy úgy alakult, hogy nem tudtam őt visszatartani, így végül elengedtem. Kinyitottam az ablakot, és mondtam neki és a barátnőjének, hogy huss, menjetek. Arra kértem őket, hogy két óra múlva legyenek otthon. Igen ám, csak közben kitört a vihar.”

Az anyja felébredt, és kérdezte tőlem, hogy mi van a lányokkal. Én persze falaztam nekik. Az volt a szerencsém, hogy végül nem nyitott be hozzájuk...

sóhajtott még sok évvel az eset után is egy mélyet Cserpes István, aki most az Ázsia Expresszben méretteti meg magát lánya oldalán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás