Világbajnok popó: Köllő Babett hatalmasat domborított – Fotó

Ezúttal is sikerült magára vonnia minden figyelmet Köllő Babettnek.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.21. 19:30
Köllő Babett Szexi fotó popó

Köllő Babett magyar színész, táncos, szubrett és műsorvezető. Játszott többek között Győrött, Kalocsán, a Játékszínben, a Vidám Színpadon, a Thália Színházban és a Pesti Magyar Operett társulat előadásaiban. A tévében először egy sörreklámban tűnt fel, még 2001-ben. Azt követően lett szélesebb körökben ismert, hogy a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című reality-műsorában szerepelt három évadon keresztül.

Köllő Babett
Fotó: Markovics Gábor

Azóta pedig Babett neve és a szexiség szinte összeforrt. A díva bármit is ölt magára azzal egészen biztosan sikert arat. Nem is kell legutóbbi posztjánál beszédesebb példa: egy kiadás edzés után, egy egyszerű edzőnaciban olyan bomba feneket villantott, hogy felrobbantotta vele az internetet. Jól lehet, hogy Köllő Babett célja a barátnőjére való figyelemfelhívás volt, mégis magára tudta csak irányítani a reflektorfényt. 

„Tudjátok mi jobb egy sima edzésnél? Amikor a barátnőddel edzel. A lényeg, hogy ne ott beszéljetek át a pletyókat, mert az edződ lehet, hogy büntiből ad még egy feladatot. ( ami persze öröm) Mondjuk nálunk ilyen sosem fordult elő! Ugye @snemetheszter9 ? Jaj és a barinőm tavaly világbajnok lett….szóval alapból sem egyszerű veled edzeni” – írta szexi fotójához Köllő Babett. 

- Nem tudtam, hogy ennyire formás a feneked  

- Nem semmi 

- Az a popsi 

- Azért ez ott van a toppon, 10-es popsi 

- írták az elámult rajongók. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás