Köllő Babett az anyaságról és az iskolakezdésről: "Kellett volna még legalább öt gyerek"

A gyönyörű színésznő és kislánya rengeteg időt töltöttek együtt a nyáron, ám ahogy beköszöntött a szeptember, Millának elkezdődött a tanév. Köllő Babett most elárulta, ő igencsak nehezen éli meg az iskolakezdést minden évben, és persze azt is elmondta, hogy miért.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.14.
Milla iskolakezdés elválás Köllő Babett

Köllő Babett igazi vagány édesanya, sok időt tölt a lányával és persze mindig nagyon izgalmas programokat találnak ki együtt. Viszont a szeptember kezdetével Millának vissza kell ülnie az iskolapadba, a sztáranyuka pedig mondhatni egyedül marad, ami sokszor igencsak nehéz neki, különösen az első hetekben. A Metropolnak most mesélt is erről az időszakról.

Köllő Babett
Köllő Babett lánya visszatért az iskolába, de a sztáranyukának nehéz az elválás (Fotó: Markovics Gábor)

Babettnek nem megkönnyebbülés az iskolakezdés

Bár sok anyuka megkönnyebbül az iskolakezdéssel, hiszen lekerül a válláról az a teher, hogy munka mellett még a gyerekekre is figyelnie kell, de Babett nem tartozik közéjük:

Egyáltalán nem az a típusú szülő vagyok, aki megkönnyebbül ilyenkor, de persze megértem, hogy annak akinek mondjuk három gyereke van, annak sokkal nehezebb. De egy gyerekkel egyszerűbb az élet, illetve nyilván én nem 8-tól 4-ig dolgozom, mint sok szülő.”

Imádok a gyerekemmel lenni, ráadásul mi az egész augusztust együtt szoktuk tölteni és nekem ilyenkor mindig úgy elröppen a nyár, mint ahogy neki. Sok mindent meg sem tudtunk csinálni, amit szerettünk volna, pedig volt egy bakancslistája, amin rajta voltak a tervek, de sajnos nem sikerült befejezni. Szóval nekünk még jó lett volna pár hét a nyárból, de hát ennyi volt

– tette még hozzá.

Köllő Babett szívesen nevelne több gyereket

A színésznő számára az első hetek mindig nehezebbek, mint a tanév többi része, nem csak az elválás, miatt, hanem mert komoly tervezésre is szükség van, de mindig Milla igényei az elsők:

„Nálunk az első hét mindig az, ami különösen nehéz, mert össze kell szervezni az órarendet a külön programokkal, különórákkal, úgy, hogy ne legyen túlterhelve. Azt semmiképp sem szeretném, hogy olyan napjai legyenek, hogy reggel elmegy és este 7-kor még különórán ül, mert az neki sem jó, nem tud tanulni másnapra, nem tud pihenni. Ezért ilyenkor mindig teljes gőzzel megy a tervezés, de egyáltalán nem problémás az iskolakezdés. Bár nekem mindig nagyon hiányzik.”

Egyik nap, amikor picit korábban végzett, elmentünk együtt vásárolni meg ide-oda és, ahogy ült mellettem a kocsiban oldalra néztem és azt éreztem, hogy annyira jó, hogy itt van velem. Lehet, hogy nekem még kellett volna legalább öt gyerek, hogy kiéljem ezeket a dolgokat, mert annyi szeretet van bennem. Ölelgetni is nagyon szeretem, de persze visszafogom magam. Már az iskola előtt sem úgy ölelem meg reggel, csak gyorsan, hogy nehogy lássák az ablakból

 – vallotta be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás