Meglepő, mit árult el kislányáról Péter Szabó Szilvi

Elképesztő szezont tudhat a háta mögött az énekesnő, születésnapja alkalmából pedig azt is elárulta nekünk, hogy kislánya hogyan szokta meglepni őt. Péter Szabó Szilvi közeljövőbeli terveiről, újdonságokról és az elmúlt nyaráról mesélt.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
Péter Szabó Szilvi Emma koncert

Péter Szabó Szilvi szeptember 9-én ünnepelte 42. születésnapját, az énekesnő úgy érzi, fantasztikus éve volt, hiszen szinte minden úgy alakult, ahogy szerette volna.

Péter Szabó Szilvi
Péter Szabó Szilvi folyamatosan koncertezik, a NOX pörgős nyarat tudhat maga mögött 
Fotó: Sipeki Péter/Kelet-Magyarország

Kislánya, Emma mindig nagyon lelkesen készül a születésnapra

„A mai nap hasonlóképp telik, mint az átlag napokon olyan szempontból, hogy Emma suliban van, de ha hazaér, nyilván lesz majd egy kis ünneplés is.” 

Mindig készül ő is valami meglepetéssel, ilyenkor például ki szokta találni, hogy nem mehetek be a szobájába kopogás nélkül, mert »tanul«, aztán meg az apukáját hívja, mondván, hogy szeretné »felmondani a leckét«, így lep meg, annyira cuki. Nagyon szeretem a szülinapomat, ilyenkor mindig egy kicsit különlegesnek érzem magam

– kezdi Szilvi.

Az énekesnő elárulta, hogy párjával nincsenek különleges terveik, rugalmasan állnak hozzá a születésnapokhoz, például ha hétvégére esik, akkor könnyebb jó programot csinálni, de mindig meglepik egymást valami aprósággal. 

Mozgalmas nyár után még pörgősebb szezon következik

Szilvi nagyon készült az idei Budapest parkos koncertjére, de mint mondja, jutott idő a pihenésre is, például augusztus elején megszöktek egy hétre Rodoszra, így újult erővel tért vissza.

„Ha az ember szereti, amit csinál, akkor a fizikai fáradtságon túl, mentálisan azért fel is tölti a munkája. Fantasztikus volt ez a nyár, most még hátravan két koncert a turnéból, utána pedig új dallal és klippel is érkezünk.”

Közben már készülünk a jövő év márciusi MVM Dome-os koncertünkre, ami egy hatalmas projekt, hiszen a NOX elmúlt 23 évének talán legnagyobb koncertshow-ját készülünk összerakni. Elképesztően élvezem a munkafolyamatot, nagyon jó dolog ötletelgetni és aztán szép sorban meg is valósítani mindent.

Szilviék sokévnyi kihagyás után tulajdonképpen ugyanott folytatták a Noxszal, ahol abbahagyták. Azt érzem, hogy soha nem voltunk ilyen erősek együtt, mint most vagyunk. Annyira jól összeforrott az egész csapat, itt közel ötven fő gyakorlatilag tényleg úgy működik, mint egy nagy család. Nagyon szeretünk együtt dolgozni, a színpadosoktól kezdve a technikusokon át a zenészekig és táncosokig mindenkivel. Ha egy-két hét kimarad, mert épp nincs koncert, akkor már hiányzunk egymásnak. Imádom azt is, hogy Tomival újra együtt dolgozhatok.”

Péter Szabó Szilvi kislánya sem marad ki a nagy bulikból

Az énekesnő elmesélte nekünk, hogy ha Budapest közelében koncerteznek, kislánya mindig megnézi a fellépésüket. „Ha nem túl messzi a helyszín, ahol koncertezünk és nincs túl későn, akkor Emma is mindig eljön, igyekszünk sok buliba elvinni őt is, mindamellett tudatosan figyelni rá, hogy a saját kis ritmusa azért ne boruljon meg. 

Mindig van egy aktuális kedvenc dala tőlünk és azt kell hallgatni a kocsiban, suliba menet hangosan szokta énekelni. Ennek ellenére még tartja magát ahhoz, hogy építészmérnök szeretne lenni, mert a színpadhoz túlságosan szégyenlős. Én mindig azt mondom neki, hogy bármi lehet, ami csak szeretne lenni, akármerre is húzza a szíve, mi mindig támogatni fogjuk őt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás